Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Google Maps kérdés: Hogyan lehet egy keresési javaslatot, ami a keresőmezőbe gépelés közben az alatt előjön, tovább szerkeszteni a keresőmezőben? Pl. tegyük fel, meg akarom keresni a Rottenbiller utca 15-öt, de főleg egy mobilon, nem akarom az egészet begépelni. A "Rot" begépelése után meg is jelenik a javaslatok közt a "Rottenbiller utca", remek. De ha rábökök, azonnal rákeres, így nincs lehetőségem odaírni utána a 15-öt. (Ha ekkor visszamegyek a keresésre, akkor meg már ismét üres a kereső mező, ill. az előzményekben benne van az előző keresés, de ha rábökök, akkor megint kapásból rákeres. Az útvonal tervezésnél viszont át tudom gépelni mint célt... de ez elég gány, főleg hogy nem is akartam, hogy útvonaltervezéssel szívjon. Szóval csak van más megoldás...)
Amit végképp nem értek, hogy angolul ezerféleképpen kerestem erre, gondolván biztos millióan feltették már a kérdést, de semmi... Ennyire vak lennék? Amúgy nincs a javaslat jobb oldalán felfelé mutató nyíl, mint a böngésző javaslatoknál. Mi folyik itt? ICS, 6.x-es Maps (nem az én telefonom, nem látom innen).
Aktív témák
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest