Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
ddekany
veterán
Google Maps kérdés: Hogyan lehet egy keresési javaslatot, ami a keresőmezőbe gépelés közben az alatt előjön, tovább szerkeszteni a keresőmezőben? Pl. tegyük fel, meg akarom keresni a Rottenbiller utca 15-öt, de főleg egy mobilon, nem akarom az egészet begépelni. A "Rot" begépelése után meg is jelenik a javaslatok közt a "Rottenbiller utca", remek. De ha rábökök, azonnal rákeres, így nincs lehetőségem odaírni utána a 15-öt. (Ha ekkor visszamegyek a keresésre, akkor meg már ismét üres a kereső mező, ill. az előzményekben benne van az előző keresés, de ha rábökök, akkor megint kapásból rákeres. Az útvonal tervezésnél viszont át tudom gépelni mint célt... de ez elég gány, főleg hogy nem is akartam, hogy útvonaltervezéssel szívjon. Szóval csak van más megoldás...)
Amit végképp nem értek, hogy angolul ezerféleképpen kerestem erre, gondolván biztos millióan feltették már a kérdést, de semmi... Ennyire vak lennék? Amúgy nincs a javaslat jobb oldalán felfelé mutató nyíl, mint a böngésző javaslatoknál. Mi folyik itt? ICS, 6.x-es Maps (nem az én telefonom, nem látom innen).
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
- SZLA.GAR. Asus ROG Zephyrus G16 OLED AMD Ryzen AI 9 HX 370 ELADVA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest