Aktív témák
-
Tegnap lettem figyelmes rá, hogy a Swype Beta for Android, saját rádióból is felismeri a beszédet.
Rádiózás közben ép használtam ezt a hangból szöveg átalakító funkciót, amikor a hírek ment a rádióba. Először azt hittem megbolondult az alkalmazás, hogy milyen szöveget kreált nekem, mire rájöttem, hogy a híreket alakította szöveggé.
Ha valakit felizgat ez a lehetőség, akkor csak annyi a teendő, hogy rádiózás közben megnyit egy szöveges fájlt, majd a tűzre kattintva elindítja a felvételt, és láss csodát!
Ha a háttérben zene is van, akkor azt már nem tudja értelmezni, hibát ír ki.
Most jutott eszemben, gyorsan ki is próbáltam, a telefon beszélgetést is átalakítja szöveggé!
Nem elég, hogy fel lehet venni a beszélgetéseket különböző alkalmazásokkal, most már egyből el is lehet küldeni a szöveges változatot e-mailben.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- De mi lett az akksival?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Gyúrósok ide!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest