Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Mobilarena témák

IT café témák

Aktív témák
- 

TRob1 veterán válasz  flash-

üzenetére flash-

üzenetéreÜltem már vonaton éjszaka, csak arrafelé mindig ki voltak írva az állomásokra a nevek, és még ki is voltak világítva.  De erre pl. tökéletes a Google Maps, vagy bármelyik Navi app, vagy vannak iránytű appok is amik kiírják hol vagy épp... stb. Van sztem erre is ezerféle megoldás. De erre pl. tökéletes a Google Maps, vagy bármelyik Navi app, vagy vannak iránytű appok is amik kiírják hol vagy épp... stb. Van sztem erre is ezerféle megoldás.Vagy pl: TElvira app, GPS pozíció alapján (vagy ha az nincs épp, akkor hálózati hely alapján) legközelebbi állomás keresés... de térkép is van benne ha jól tudom. 
Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De erre pl. tökéletes a Google Maps, vagy bármelyik Navi app, vagy vannak iránytű appok is amik kiírják hol vagy épp... stb. Van sztem erre is ezerféle megoldás.
 De erre pl. tökéletes a Google Maps, vagy bármelyik Navi app, vagy vannak iránytű appok is amik kiírják hol vagy épp... stb. Van sztem erre is ezerféle megoldás.