Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
...feladtam a harcot az Android életciklusainak megértésére. Sztem. a fejlesztők is, API11 felett teljesen más módszereket alkalmaznak.
Segítséget szeretnék kérni: egy príma Wayteq xtab700dc-t szeretnék rábírni az Eclipse-szel való együttműködésre most WinXP, (egyébként linux alatt, ami esetünkben könnyebbnek tűnik).
Android 4.1.1 alatt kell windows driver? Ha igen, tudja-e valaki, hogy ezekhez a remek kínai termékekhez hol lehet szerezni/mit lehet használni?
Van egy "Internal Memory" (pontosabban csak az van...) feliratú fa-struktúrám. (nem rootolt gép). Ez vajon hova lehet be-mountolva? Vagyis hogyan érhetem el programból? (Rögtön a '\' alatt lehet?) Ha esetleg valaki rootolt gépet használ, megnézné?
Előre is hálásan köszönöm!
((Bocsánat, hogy nem tényleges programozást kérdezek, de oda szeretnék eljutni ezzel a géppel is. Másutt nem hiszem, hogy segítséget találok erre a problémára...))
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - OFF topic
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest