Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kutyauto

csendes tag

Sziasztok,

Saját problémámra írtam egy megoldást, de aztán kicsit tovább fejlesztettem hátha mások számára is érdekes lehet. A lényege, hogy egyes készülékek (Android disztribúciók) és hardverek párosításában nem lehet könnyen megoldani, hogy a hardver értesítései DND módban is megjelenjenek, csörömpöljenek. (pl. Redmi telefon + Xiaomi IP kamera). Illetve olyan módon is használható, hogy állandó DND módot tartunk és egy helyről konfigurálva csak a ritka kivételek számára engedjük meg hogy zavarjanak az értesítéseikkel.
    Végül is első verzióban elkészült, feltöltöttem és az Android marhaságai miatti bosszankodásokat leszámítva még kedvemre való is volt megvalósítani.
    Szerintem még valami értelme is van, túl sok egyéb megoldást nem találtam erre.
    Akár tovább is fejleszteném, vagy írnék is még más alkalmazásokat. Ötletem is akadna.

No de ha monetizálni végül is nem sikerül, akkor azért mégis csak jobban járok ha néha flexelek napi 8 órát valami lakatos mellett.

Van köztünk olyan, aki keresett már egy forintot is a Google Playen mint egy személyes fejlesztő?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.habfarago.flexidnd

Új hozzászólás Aktív témák