Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
Saját problémámra írtam egy megoldást, de aztán kicsit tovább fejlesztettem hátha mások számára is érdekes lehet. A lényege, hogy egyes készülékek (Android disztribúciók) és hardverek párosításában nem lehet könnyen megoldani, hogy a hardver értesítései DND módban is megjelenjenek, csörömpöljenek. (pl. Redmi telefon + Xiaomi IP kamera). Illetve olyan módon is használható, hogy állandó DND módot tartunk és egy helyről konfigurálva csak a ritka kivételek számára engedjük meg hogy zavarjanak az értesítéseikkel.
Végül is első verzióban elkészült, feltöltöttem és az Android marhaságai miatti bosszankodásokat leszámítva még kedvemre való is volt megvalósítani.
Szerintem még valami értelme is van, túl sok egyéb megoldást nem találtam erre.
Akár tovább is fejleszteném, vagy írnék is még más alkalmazásokat. Ötletem is akadna.
No de ha monetizálni végül is nem sikerül, akkor azért mégis csak jobban járok ha néha flexelek napi 8 órát valami lakatos mellett.
Van köztünk olyan, aki keresett már egy forintot is a Google Playen mint egy személyes fejlesztő?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.habfarago.flexidnd
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest