Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
Miből?
de amúgy mindenből meg lehetIgen, fel tudod tölteni (ennek van egy minimális, egyszer díja, legutóbb amikor néztem 25 euró volt). Viszont ez keveseknek jön be, nehéz nagyon szakítani úgy, hogy te egyedül összeraksz egy appot. A gyakorlatban inkább az a jellemző, hogy van egy viszonylag nagyobbacska cég (lehet 5 főtől elkezdve bármi, meg akár alatta is, de egyedül nehéz lesz), akik ritkább esetben vagy csinálnak egy saját terméket (ahogy írtad), ilyen pl. a jófogás, vatera (valamelyiknek van appja azt tudom
), vagy szoftvereket gyártanak más, nem erre szakosodott személyeknek, cégeknek (pl. banki appok tipikusan ilyenek, mert egy bank nem fog x főnyi fejlesztőt fenntartani alapvetően, inkább kiszervezi). Ennek a cégnek lehetsz az alkalmazottja, tulaja. Emellett persze (egyéni) vállalkozóként is lehet csinálni, akkor te vagy maga a cég (ha meg nem egyéni, akkor meg a fenti vállalatot vezeted / tulajdonolod). Ilyen lehetőségek vannak nagyjából, biztos van más út is, de ebből kiindulva lehet gondolkodni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de amúgy mindenből meg lehet
), vagy szoftvereket gyártanak más, nem erre szakosodott személyeknek, cégeknek (pl. banki appok tipikusan ilyenek, mert egy bank nem fog x főnyi fejlesztőt fenntartani alapvetően, inkább kiszervezi). Ennek a cégnek lehetsz az alkalmazottja, tulaja. Emellett persze (egyéni) vállalkozóként is lehet csinálni, akkor te vagy maga a cég (ha meg nem egyéni, akkor meg a fenti vállalatot vezeted / tulajdonolod). Ilyen lehetőségek vannak nagyjából, biztos van más út is, de ebből kiindulva lehet gondolkodni szerintem.