Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
szerintem (tapasztalatom alapján) igen, Android studioban natívan fejleszteni teljesen más szint mint VS-ben (főleg kotlinban
). Ahogy írtam, utóbbi is megoldható, de én még nem láttam olyan embert aki ezt javasolja (valós projekttel / tapasztalattal a háta mögött) a natív megoldás helyett. A flutter pl tudtommal újabb / szebb / jobb mint bármely crossplatform cucc, de még ezt se szeretik annyira a natívhoz viszonyítva. Ezt viszont csak hallomásból tudom, nem ismerem a fluttertVannak amúgy más jellegű megoldások is, pl ez; ezek már olyanok amik bár hobbi projektben érdekesek lehetnek, de ha határidő van, stb, akkor neccesek általában. Hobbiprojektbe meg mehet bármely crossplatform is, ahhoz kb mind elég érett. Max néha előfordul hogy egy funkcióra 2 óra helyett mondjuk 5 kell vagy hasonló, de ha hobbi, akkor ezt még élvezheted is, meg "egzotikusabb" tapasztalatot is ad. Szóval vannak érvek - ellenérvek mindkét oldalon igazából
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ahogy írtam, utóbbi is megoldható, de én még nem láttam olyan embert aki ezt javasolja (valós projekttel / tapasztalattal a háta mögött) a natív megoldás helyett. A flutter pl tudtommal újabb / szebb / jobb mint bármely crossplatform cucc, de még ezt se szeretik annyira a natívhoz viszonyítva. Ezt viszont csak hallomásból tudom, nem ismerem a fluttert