Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egy egyszerű appot, ami elsőre mondjuk úgy nézne ki, hogy kiírja egy háttérképre, hogy "hello világ" és max egy oldalnyi lenne.
Ez később oda fejlődne, hogy (akár user által) megadott időközönként feldobja ezt a szöveget értesítésként és megnyitáskor a háttér változna, esetleg app megnyitásakor egy rövid animációt játszana hanggal.
A helló világ szövegek pedig listaszerűen választhatóak lennének magában az appban.
Tudom ez így zavaros, de legyen mondjuk egy viccgyűjtemény az alap, amit bővítenék folyamatosan.Megnéztem az Android Developer oldalt és letöltöttem az Android Studio programot.
Próbáltam létrehozni egy full screen appot egy leírás alapján, de a behelyezett szöveget nem tudom módosítani, illetve van több text mező is, amik felülírják egymást és a háttérképet sem találtam. Illetve hiába volt szöveges és képes leírás, néhány dolog egyszerűen nem volt ott.
Lánykoromban programoztam régi alapnyelveken még DOS alatt
de ez most kínai.
Illetve már abban sem voltam biztos, hogy kotlin vagy java nyelvet válasszak.
Kellene kis útmutatás, hogy merre induljak ebben a modern világban.
Tudok guglizni meg youtubeot használni, de hátha van valami elérhető egyszerű leírás, hogyan kezdjek neki először a tudásom, utána pedig az app építésének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 10
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OTP Bank topic
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS VIVOBOOK 15 LAPTOP
- iVapo Apple iPhone, Apple Watch dokkoló
- Eladó G-Skill Trident Z neo DDR4 3600 MHz 2 16 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ez most kínai.