Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Lanszelot te most ki is vagy? Totál kezdő? Ismersz még bármilyen programnyelvet? C64 az mikor volt? Mert onnan ismerős egy lanszelot.. Az android tanulás az egy csomó zsákutca, kezdve a youtube videókkal, ahol lesheted 40 percen keresztül valakinek a szerencsétlenkedését (mellégépelés, indiai akcentusú angol, mellégépel egy teljes sort, amit te észreveszel, ő nem, majd kepeszt (gépel egy ujjal) és visszatörli), github az megint egy zsákutca, onnan letölthetsz kész projektet, csak a valóságban soha nem tudod betölteni az android stúdióba (pilóta vizsga kell hozzá), és persze vannak a forráskódok amik már rég elavultak..
Amit én tudok neked javasolni, hogy szerezz kész programot amit betölthetsz az android stúdióba, és belezd szét, mert abból lehet tanulni a leghatékonyabban. Mikor létrehozol egy új projektet, soha ne a legújabb api szintet állítsd be, mert arra még kevés példát találsz, és kevés a készülék is, amin fut. Ha android 10-ed van, akkor android 8 legyen az alja, max android 6, mert onnantól változott meg lényegesen a programnyelv, (Lollipop (android 5) azt már felejtsd el). A stack overflow az a legprofibb oldal programozóknak, ott zsenik vannak, ott mindig mindenre tudják a választ, viszont mindig nézd meg a bejegyzések/válaszok dátumát, mert egy 2016-os hozzászólással már lehet hogy semmire sem mész. Ha budapesti vagy, akkor tied a világ, beiratkozol egy iskolába, és mindent megmutatnak. Régen az internet előtt még voltak ilyen programozói party-k, egy kultúrházban vagy kibérelt iskolában összejött párszáz ember, de mára ilyen nincs, az ember magára maradt. Az SDK letöltögetésével én nem szoktam foglalkozni, ha valami hiányzik neki, úgyis feldob egy ablakot, hogy letöltse-e. Ha kell valami egyszerűbb program, szólj, adok és belezd. Én mondjuk nagyon elmentem a navigáció és térképészet irányába, de ha gondolod adok egy gagyi internetrádiós ébresztőórát, de ha téged adatbázisok érdekelnek, biztos olyant is tud adni valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest