- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Apple MacBook
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Azonnali fotós kérdések órája
- XMLTV EPG letöltő progi
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
thiclyoon
üzenetére
Hello,
Először is köszönöm a választ.
Amit ajánlottál sehogy se az amit én írtam:
" Kinek ajánlott A képzés azoknak szól, akik rendelkeznek programozói alapismerettel. Tisztában vannak a következő fogalmakkal: változók, ciklusok, függvények, osztályok, objektumok, interfészek és kivétel kezelés."
No, ez nem én vagyok.INDULÁS: 2020.07.07. - azaz már megy.
Minden amit vettem Udemy-n bukta volt eddig. 4 vagy 5 leckém van már ott, ami kuka.
Ennyi elég lesz az adományból.Ha van alapod, akkor biztos jó, vagy ha van haverod akivel tanulsz, esetleg van aki segít is....
Nekem egyik sincs. Teljesen az alapoktól kezdeném, és egyenlőre az érdekel képes vagyok-e magtanulni. Azután jöhet a 120e -es suli.Nem ingyen szeretném, csak igen sokat dobáltam már a kukába. Mivel nem lehet vissza kapni, ha nem tetszik, így nem próbálkozom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest