Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Bocs hogy nem olvasok vissza túlságosan ( pár oldalt azért visszanéztem ), szeretnék belemélyedni az Android programozásba, és az első lépések megtételéhez keresek bevált módszert. Elég régen kezdtem programozni ( Basic, Pascal, C ), de nem "hivatásszerűen". OOP alapok is megvannak úgy ahogy. Arduino -val összedolgozó programokat készítettem eddig App Inventorral, de úgy érzem elértem a határait. Lehet még egy tanfolyamnak is beáldoznám az árát, de Egerből nyomulok, itt nem találtam ilyet.
Szóval valami _bevált_ dolgot keresek akár online tanfolyam, akár mondjuk egy jó oktató videó sorozat formájában. Jó lenne magyarul, mert nem hiszem hogy elégséges lenne hozzá az angol tudásom. De ha van tuti angol anyag, annak is nekirugaszkodnék. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest