Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Bocs hogy nem olvasok vissza túlságosan ( pár oldalt azért visszanéztem ), szeretnék belemélyedni az Android programozásba, és az első lépések megtételéhez keresek bevált módszert. Elég régen kezdtem programozni ( Basic, Pascal, C ), de nem "hivatásszerűen". OOP alapok is megvannak úgy ahogy. Arduino -val összedolgozó programokat készítettem eddig App Inventorral, de úgy érzem elértem a határait. Lehet még egy tanfolyamnak is beáldoznám az árát, de Egerből nyomulok, itt nem találtam ilyet.
Szóval valami _bevált_ dolgot keresek akár online tanfolyam, akár mondjuk egy jó oktató videó sorozat formájában. Jó lenne magyarul, mert nem hiszem hogy elégséges lenne hozzá az angol tudásom. De ha van tuti angol anyag, annak is nekirugaszkodnék. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest