Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [KgP].Robot

aktív tag

válasz PumpkinSeed #4316 üzenetére

Ezt a feladatot adtam neki(Google hasznalhato volt):
    Készíts egy alkalmazást, aminek a kezdő oldalán két gomb van. Az egyik gomb megnyomásakor indítsunk el egy másik Activity-t, ahol egy textbox és 2 gomb szerepel. A textboxba nem negatív számokat írva majd az „Add” gombra kattintva hozzáadjuk a beírt számot egy tömbhöz. A „Számol” gomb megnyomására pedig a következőt csinálja:
    Adott egy nem negatív egész számokból álló tömb, melynek az első elemén állunk. A tömb minden eleme az adott pozícióból történő legnagyobb ugorható távolságot jelöli. Döntsük el a tömbről, hogy el tudunk-e jutni benne az utolsó elemig a fenti szabályt követve. Példák: A = [2,3,1,1,4], eredménye igaz. B = [3,2,1,0,4], eredménye hamis.
    Az eredményt valamilyen formában jelenítsük meg a kijelzőn.

A kezdőoldal másik gombjára kattintva lépjünk át egy másik Fragment-re úgy, hogy paraméterként adjuk át a 10 és a 20 számokat. Itt is szerepeljen egy gomb, ami pedig a következőt csinálja:
    Cseréljük meg két számot tartalmazó változó értékét úgy, hogy nem használunk egy harmadik változót a megoldáshoz.
    Írjuk ki a változók értékeit a csere előtt és után is egyaránt.

Hiaba hasznalhatta a Google-t, az Activity inditasban is segitenem kellett. Egy ora utan ugy lattam jonak, hogy szoban kerdezem inkabb, elmeletben hogyan valositana meg. Ekkor jott ki pl a ciklus nem emlitese is...

Nem tudom honnan talalta a fonokom, csak ramirt, hogy ma jojjek be interjuztatni. (homeoffice-on voltam eddig vizsgaidoszak miatt)

Új hozzászólás Aktív témák