Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Ezt a feladatot adtam neki(Google hasznalhato volt):
Készíts egy alkalmazást, aminek a kezdő oldalán két gomb van. Az egyik gomb megnyomásakor indítsunk el egy másik Activity-t, ahol egy textbox és 2 gomb szerepel. A textboxba nem negatív számokat írva majd az „Add” gombra kattintva hozzáadjuk a beírt számot egy tömbhöz. A „Számol” gomb megnyomására pedig a következőt csinálja:
Adott egy nem negatív egész számokból álló tömb, melynek az első elemén állunk. A tömb minden eleme az adott pozícióból történő legnagyobb ugorható távolságot jelöli. Döntsük el a tömbről, hogy el tudunk-e jutni benne az utolsó elemig a fenti szabályt követve. Példák: A = [2,3,1,1,4], eredménye igaz. B = [3,2,1,0,4], eredménye hamis.
Az eredményt valamilyen formában jelenítsük meg a kijelzőn.A kezdőoldal másik gombjára kattintva lépjünk át egy másik Fragment-re úgy, hogy paraméterként adjuk át a 10 és a 20 számokat. Itt is szerepeljen egy gomb, ami pedig a következőt csinálja:
Cseréljük meg két számot tartalmazó változó értékét úgy, hogy nem használunk egy harmadik változót a megoldáshoz.
Írjuk ki a változók értékeit a csere előtt és után is egyaránt.Hiaba hasznalhatta a Google-t, az Activity inditasban is segitenem kellett. Egy ora utan ugy lattam jonak, hogy szoban kerdezem inkabb, elmeletben hogyan valositana meg. Ekkor jott ki pl a ciklus nem emlitese is...
Nem tudom honnan talalta a fonokom, csak ramirt, hogy ma jojjek be interjuztatni. (homeoffice-on voltam eddig vizsgaidoszak miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest