Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm, hogy megírtad!
A html csak példa volt, hogy hogyan gondoltam a megírást.
Megnéztem amit küldtél, és írtam is mivel nem program nyelven van, így nem tudok mit kezdeni vele.
Ha program nyelven lenne, akkor simán megcsinálnám ami nekem kell.
Nekem egy 30-40 kérdésből álló kérdőívet kell majd kreálnom, csak össze gyűjtöttem, hogy milyen bevitelek vannak benne, és abból meg tudjam majd csinálni a kérdőívet.
Amit küldtél az nekem kínai. Azt se tudom mit kezdjek vele. A programnyelvet simán megértem, de a lefordított programot nem tudom vissza fejteni.A hitetleneknek írnám, hogy többre vagyok képes, mint gondolnák. Ha nem akarnak segíteni, akkor nem kötelezi őket semmi. Ez egy fórum, és semmi ide nem illőt nem kértem. Nem kértem, hogy írja meg vki nekem a programot, hanem segítséget kértem benne. Valahol el kell kezdeni, szerintem senki sem profinak születik!
ODK halott dolog, nagyon össze van csapva az oldala, és sehol se találok leírást. Azt részletesen leírták, hogy a play áruházból telepíteni, de azt, hogy hogyan használd.... másold be a telefonon az ODK mappájába....ja, de nincs olyan rajta, és a programban pedig keresés lehetőség nincs. És ha még be is másolnám, ki tudja hogy működik! Lehet feleslegesen ölöm bele az órákat. Azt a részt lezártam, zsákutca.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső támadás érte a Rainbow Six: Siege szervereit
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest