Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperionbabi
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam eltalálni a topikot, remélem nem offolom a témát. Szeretnék fél éve neki állni az első androidos applikációmnak, távolabbi jövőben pedig ezzel foglalkozni. Jelenleg IT területen dolgozom, tehát annyira nem áll messze tőlem, de inkább üzemeltetek, mint programozok vagy fejlesztek. Az elmúlt pár hétben neki álltam olvasgatni és utána járni, de még mindig rengeteg kérdés van bennem, és itt nem félek feltenni őket. Legelső és legfontosabb, hogy 0-ról szeretném elsajátítani a témát, mint egy leérettségizett diák, aki most lép bele a nagy életbe, és eldönti, hogy ezzel szeretne foglalkozni a jövőben. Maximálisan szorgalmas és teljes mértékben határozott vagyok. Főleg internetes, online képzések jöhetnek szóba. Hogy fogjak hozzá? Melyik programnyelv az amit mindenek előtt tanuljak meg használni? Bárminemű segítséget megköszönök, ami elindít a rögös úton.
Köszönöm előre is.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest