Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperionbabi
újonc
Sziasztok!
Próbáltam eltalálni a topikot, remélem nem offolom a témát. Szeretnék fél éve neki állni az első androidos applikációmnak, távolabbi jövőben pedig ezzel foglalkozni. Jelenleg IT területen dolgozom, tehát annyira nem áll messze tőlem, de inkább üzemeltetek, mint programozok vagy fejlesztek. Az elmúlt pár hétben neki álltam olvasgatni és utána járni, de még mindig rengeteg kérdés van bennem, és itt nem félek feltenni őket. Legelső és legfontosabb, hogy 0-ról szeretném elsajátítani a témát, mint egy leérettségizett diák, aki most lép bele a nagy életbe, és eldönti, hogy ezzel szeretne foglalkozni a jövőben. Maximálisan szorgalmas és teljes mértékben határozott vagyok. Főleg internetes, online képzések jöhetnek szóba. Hogy fogjak hozzá? Melyik programnyelv az amit mindenek előtt tanuljak meg használni? Bárminemű segítséget megköszönök, ami elindít a rögös úton.
Köszönöm előre is.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
- ÚJ Razer Hammerhead True Wireless (2-gen) Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest