Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Sziasztok, remélem jó topicot választottam..
Alcatel Idol S készülékem van, amit vásárlás óta problémamentesen használok, viszont pár napja azt veszem észre, hogy mobilnetet használva a térerő jelzés nem kék színű, hanem szürke. Adatforgalom van, mert minden applikációt tudok a neten használni, de a gmailes levelek nem érkeznek meg a telefonra csak ha az alkalmazáson belül kézzel frissítek, vagy pl a fb-on írt üzenetekről sem jön jelzés.
Ahogy felcsatlakoztatom wifi hálózatra, a jel egyből kékre vált (úgy tudom ez jelzi a google szinkront is) és wifin lógva azonnal bejönnek a levelek is.
Szinkronizáció egyébként rendben, de nem tudom mit lehetne még ellenőriznem, mert elméletileg mobilneten is ugyanúgy kellene működni a dolgoknak,mint wifin.Ha van ötletetk, hogy mit nézzek meg a beállításokban, kérlek osszátok meg. Előre is ksözi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest