Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aprokaroka87

nagyúr

Üdv!Nem vagyok programozó viszont lenne egy pár kérdésem.
    Az alap Android ugyebár a 4.0-tól ismeri a hardveres gyorsitást rendesen,a 3.0-is támogatta ha az Android manifest.xml állományban A "Hardwareaccelerated=true" sor benne van.
    Nekem CM7.2 van a telefonomon a Pimp my romban bevan kapcsolva a GPU RENDERING opció...ami annyit tesz hogy az egl.cfg sorbol kitörli az első "Android 0 1" sort,illetve a Build.prop fájlban a "debug.composation
    type"értékét átirja gpu-ra mdp-ről.
    Azt tapasztalom hogy azok az appok amiknek az Android Manifest.xml fájlában szerepel a "Hardwareaccelerated=true" érték szinte 99%-ban akadás mentesek,mig amikben nincs benne azok jobban akadnak.
    A kérdéseim
    1:mi az az mdp,mert értem én hogy cpu,gpu ezeket tudom mi.vmi hardveregység a Soc-n?
    2:Ha jól sejtem akkor igy Android 2.3-on megkapom a 4.0 nulla által bevezetett hardveres gyorsitást?
    3:Az Android 4.0 ban ha nem szerepel az android manifest fájlban a hardveres gyorsitás kapcsoló akkor is hardveresen gyorsitott lessz az adott app?
    4:Az mitől van hogy a telefonom gyorsabban tud görgetni mint sok Android 4.1 es telefon?

Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák