Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm a segítséget, és a sok olvasnivalót! Megint sokat tanultam, és legalább látom, hogy jó irányban kezdtem tapogatózni.

Helyesebb lett volna talán a teljes problémát leírni (és ez absz. android): Egy összetett adatbázisban több, egymásra hivatkozó tábla van. Class A,B,C... mindegyike egy egy táblához tartozó ListFragmentet jelent. ((És van egy hasonló, "űrlap" szerű csoport is táblánként.)) A ListFragment legtöbb része (Loader, Filter, kommunikáció az activityvel) azonos, de a táblára vonatkozó részek, egy-egy menüpont azért különbözik. Ezért gondoltam egy "közös" template szülő absztract osztályra.
Az Activity csak a Fragmentek kezelését végzi, az ő szempontjából elég annyi, hogy ez egy Fragment, a részletek (leszármazások) nem érdekesek.
Nos, ezért gondoltam arra, hogy a newInstance is közös lehetne - csak épp itt nem látom, hogy melyik al-osztályból kellene példányt készíteni.
Amit olvastam, annak alapján a newInstance mindig az al-osztályba kerül, így én is ezt a megoldást fogom követni. Elfér ott az a három sor...To SektorFlop:Örülök, ha működik! Az idő meg úgyis körbe-körbe visszajön - nekem is rengetegen/rengeteget segítettek! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest