- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Hamarosan kezdődik az NVIDIA 2026-os GTC előadása
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Kérdés: A FragmentManager-ben tárolt Fragmentek megjelenési sorrendjét miként lehet megváltoztatni?
Issue 31116 problémába futottam bele. A készülék elfordítása után az átfedő Fragmentek nem a megfelelő (eredeti) sorrendben jelennek meg, ezért az utolsó, DialogFragment "alulra", a többiek mögé kerül.
Megpróbálkoztam a getChildFragmentManager() használatával, vagyis a DialogFragment-et is egy Fragment nyitná meg, de ebben az esetben elforgatáskor a DialogFragment - hibaüzenet nélkül - eltűnik. Ettől eltekintve ez működik.
A másik ötletem, hogy minden Fragment-et az Activity kezel, és minden alkalommal újra felépíti a teljes miskulanciát. Ez csak azért rossz, mert eddig mindent meg tudott oldani maga a rendszer, csak az utolsó, Igen/Nem kérdés kezelését nem.
A harmadik - és eddig legjobbnak tűnő módszer -, hogy egy hagyományos Dialog ablakot nyitok meg a Fragment-ből. Kétségtelenül ez a legegyszerűbb. Az elforgatáshoz viszont itt is külön kód kell.
Nem tudtok vmi. ennél egyszerűbb megkerülő módszert erre a hibára? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest