Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Nemrég sikerült egy Xiaomi Mi Pad 4 3/32-es GlobalRom-os tabletet beszereznem kintről, és az alábbi kérdéseim lennének azokhoz, akik MIUI alapú tablettel rendelkeznek:
Gmail automatikus szinkronizálás beállítása:
Mivel még nem volt MIUI alapú eszközöm, így nem tudom hol kell még beállítani az autosync-et.
Magában a Gmail alkalmazásban beállítottam, az install apps-ban a Gmail alatt beállítottam, és a Permissions menü alatt is mindenhez megadtam az engedélyt, de sajnos így sem működik.
Dream League soccer19 elindítása:
A Google Play-ből sajnos nem engedte feltelepíteni a tabletre 109-es hiba miatt, így kénytelen voltam letölteni máshonnan.
Az alkalmazás fel is települt, de az elindulás után mikor a játék le szeretné tölteni a csomagot az alábbi hibaüzenet jelenik meg: download paused because no network is available
Valamiért nem észleli, hogy a wifi bekapcsolva van, így nem is tudok tovább menni.A segítségeket köszönöm!
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest