-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
frantak
újonc
válasz
cidalain #71896 üzenetére
Szerintem a probléma az erősebb mágnessel szinte direktben érintkező testfelületekkel lehet, nyilván nem távolsági hatása lesz, Lehet erőltetett okoskodásnak tűnik, de ez kb. olyan mintha egy statikus mágneses térrel az érintett terület szöveteit, véráramát kezelnéd. Én nem pihentetném a kezem mágnesen, ha lehet és kész.
Egyébként nem hobbim egy ilyen barom téma, de kinéztem egy tabletet és a MediaMarktban rájöttem, hogy kb. egy mágnestepsi az egész.Na a végére kis konkrétum azért (csak egy helyen néztem, és csak két gázos típus volt) : iPad bal gerincén tenyérnyi mágneshalom, ami durvább az a mostani "középsős" Samsung T580/585 típus 7-8 mágnes szétszórva, mindegyik megtarthat pár dekás fémlemezt kb. (neten van is kép hűtőn lógva), meg asszem még az új Google Pixel C is amúgy...
Lehet kellett volna egy külön topikot nyitnom erről, amolyan jó zártosztályi klubhangulatút. -
frantak
újonc
válasz
cidalain #71892 üzenetére
Vannak tabletek, amik félig lelógva megtapadnak egy hűtőajtón. Annyira (még) nem értek hozzá, de várhatóan egy ilyen évi 1000 óra közvetlen kézben tartása felér egy (kétes hírű) mágnesterápiával. Talán indokolatlanul is mellőzött ennyire ez a kérdés. (Wifi/BT/mobilnet akár ki is kapcsolható.)
Esetleg, ha van itt mai modern mágneses dokkolós tulaj, kérném ossza meg tapasztalatát. -
frantak
újonc
A mágneses rögzítésű billentyűzetek esetén a tabletben is van mágnes vagy csak a dokkban? (pl Teclast Tbook 12 vagy Chuwi HI12-nél) Tehát mennyire lesz mágneses tér áztatta az ember keze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest