- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Üdv Urak,
Huawei M8 8.0 tabról mik a vélemények? Nekem nagyon begyere, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre, tapasztalatotokra.
-
maszekember
aktív tag
válasz
HornedReaper #35601 üzenetére
Nekem van,nem sokára írok is majd egy tesztet róla.
Az akksi idő gyengusz (NAGYON genygusz) ,azt most cseréltetem (kb. 7e ft-ból jövök ki,és így elvileg masszív játék,80%-os képernyő világítás mellett is 6-7 órát hoz,ami már elég kemény) ,egyébként mind tabletként,mind játékgépként remek. Erős,gyors,a felhasznált anyagok ellenére nagyon masszív (többször ejtettem már le az enyémet még betonra is,semmi baja) . A stickeket szokni kell,de utána már nem jelent problémát a használatuk.A game mapping tool szuperül működik,hihetetlenül jól meg lett csinálva,egyszerű beállítani,nem fagy le -hiszen tulajdonképpen egy háttérben futó program- és a segítségével tényleg minden játékot lehet iránytani a fizikai kezelőszervekkel is. Maga a gép könnyű,netezni is tökéletes.
Én szeretem,remélem,amikor ez már elavult lesz,archosék kijönnek egy kicsit erősebb modellel,tutti megveszem azt is.
-
maszekember
aktív tag
ne haragudjatok,tudom,hogy pofàtlansàg fórumban hirdetni,de hàtha jól jàr vele valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Időjárás topik
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Béta iOS-t használók topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest