- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
z0d1AK #37506 üzenetére
Végigolvastam az elejétől a párbeszédet,és köszönöm hogy felvidítottad a reggelem
Nem is értem hogy lehet ezt bírni,hogy a keresőben való keresés helyett naponta tizen írják be ugyanazt a kérdést,és erre még válaszolsz is. Én mielőtt ide írtam 2-3 hétig bújtam a teszteket...
-
LK
addikt
Összehasonlítottam vélemények alapján az egy hete ajánlott készülékeket,és messze a legjobb vélemény a Prestigio tabokról volt.Kb.15-ből 14 dícsérte, egy nem. Modecom,Wayteq,Concorde taboknál sokaknak szervízbe kellett vinni az első héten. Hm...
z0d1AK : Ha lesz infód,örülnék ha megosztanád,típusszámmal együtt
-
LK
addikt
válasz
this is life #36453 üzenetére
-
LK
addikt
válasz
kelzsoca #36091 üzenetére
Szia! Szenvedek,hogy milyen tabot vegyek. A WayteQ tabok tetszenek,de figyelmeztettek,hogy nagyon változó a tabok szervízháttere. Gondolom van közöd a céghez,mert annyi friss információd van tőlük. Tudnál pár szót mondani a szervízről,ha gondolod akár privátban is? (Ha mondjuk hasonlóan segítőkész emberek dolgoznak ott is, mint te akkor az megnyugtató.) Ajándék lenne a Tab, nem szeretnék megoldhatatlan problémákkal szembesülni, ha esetleg javításra kerül a sor. Köszi
-
LK
addikt
válasz
this is life #35993 üzenetére
Köszi. Sztem. Concorde lesz. Csao
-
LK
addikt
válasz
this is life #35973 üzenetére
Szia! Sokat segítettél eddig.Köszi
MODE COM FreeTAB 1003 , CONCORDE Tab NOVUM 9.7 közül fogok választani. FreeTAB-ból fekete és szürke is van. Az egyik 4:3 a másik 16:10 képarányú,és kb. 10 rongy a különbség köztük,de hardveresen egyformák
Gondolom külső 3G modemmel lehet velük netezni. Megnézem a tesztjeiket,ha egyáltalán vannak,de nem ismerem a szoftveres- és szervíztámogatásukat, az ugye nem derül ki a tesztből....
Ha van valakinek a fenti kettő tabletből valamelyik,kérem szóljon
-
LK
addikt
válasz
this is life #35957 üzenetére
Köszi a segítséget. Márkás alatt mit kell érteni? 60 nál többet meg nem nagyon fogunk tudni rákölteni. Szerintem ebből nem telik márkásra. Ár-érték arányban wayteq van ami még jó,és Myaudio is,de ez az említett problémák miatt törölve.
-
LK
addikt
Sziasztok!
Édesanyám most ment nyugdíjba,és gondoltuk néha-néha tabletezéssel is elüthetné néha az időt.
Ezeken gondolkodok: WayteQ xTAB-100dci illetve , MyAudio 916QI (4magos) , MyAudio 916DCC (ez olcsóbb) . Van egy kis bajom ezekkel, árukeresőben illetve máshol találtam negatív visszajelzéseket a vevőktől. Ügyfélszolgálatuk nem valami jó. Ha van tippetek szívesen fogadnám. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest