-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
strat
csendes tag
-
strat
csendes tag
válasz
HagaNRG #53792 üzenetére
Az optimában nézegettem a Yoga-t és számomra pont a "gerince" ami igazán tetszik, nameg a 6000 mAh. Az összeszerelés minősége is nagyon jó. Ami leginkább zavar, az a régebbi processzor - amit sikerült kipróbálnom az valamivel gyorsabb Mediatek volt 83xx azt hiszem az én verzióm csak Mediatek 8125 lenne - amire én használnám arra gondolom több, mint megfelelő, viszont mióta láttam az Asus MemoPad 7 benchmarkjait (Intel Atom), kicsit mindig összeszorul a szivem, ha rá gondolok
Nehéz döntés, az biztos, de a méret és a forma miatt maradok a Yoga-nál. Sőt, ha nem tévedek, akkor KitKat is van rá.
A héten valószinűleg meg is rendelem az extreme digitalról.
-
strat
csendes tag
-
strat
csendes tag
Helló! Androidos tabletet szeretnék vásárolni a közeljövőben és megmondom őszintén a hatalmas választék miatt elég nagy a káosz a fejemben. Egyelőre a méretben sem vagyok biztos, főleg netezésre és pdf olvasásra használnám, szóval 7, vagy 8 hüvelykes megoldásban gondolkodom. Fontos lenne a szép kijelző. A következőkre gondoltam, de nem zárkózom el más típusoktól, gyártóktól sem:
Lenovo a7 (jó ár) - 90 eur
Lenovo a8 - 127 eur
Asus memopad 7 (intel proci) - 110 eur
Asus memopad 8 - 140 eurKérdés, hogy megéri-e a plusz teljesítmény/képátló a felárat. A felső határ 150 eur, viszont csóró diákként inkább hajlanék az olcsóbb lehetőség felé. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Gitáros topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest