Új hozzászólás Aktív témák

• fudi2002

nagyúr

Üdv.

Egy kis garancia tapasztalat:
    Itteni ajánlások alapján vettem pár hónapja egy ASUS Memopad fhd Lte 10-est. Kezdett olyat játszani, hogy egy helyen érintem és a képernyő másik felén érzékeli. Aztán ott is érzékelt ahol nem nyomtam. Aztán több érintés esetén 1 stabil volt, a másik két érintés hol érzékelt hol nem, persze folyamatos érintés mellett. Elindult a garanciális procedúra. Jött a futár, no idáig rendben is volt. Kaptam másnap emailt, hogy megkezdtük a javítást. 1 héttel később gondoltam rájuk zörgök, mégis hogy áll a történet. Közölték, hogy pont egy napja jött meg az alkatrész, nemsoká kész. Eltelt egy újabb hét, ismét érdeklődtem. Azt a választ kaptam, hogy pont tegnap jött meg hozzá 3-4 alkatrész, de nyugalom összerakják és 2-3 nap tesztelés után visszakapom ha tökéletes. Újabb hét eltelt, most érdeklődtem megint alkatrészre várunk. 2-19 napot írtak javításra (gondolom munkanapokban) no ez letelt.

Azért írtam le, ha valaki ASUSt vesz, vagy reménykedjen hogy hibátlan lesz 2 évig, vagy készüljön fel a legrosszabbakra. Ja, amúgy ez egy 100.000 Ft-os olcsó tablet, mit is várhatnék...

Új hozzászólás Aktív témák