- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni tablet vásárlással kapcsolatban. Szeretnék újból egy tabletet (korábban volt 2012-s nexus 7-m, jó volt, de anyagiak miatt eladtam). Eddig egy használt 2012-s nexus 7 vételében gondolkodtam, de átlag 30-35 körül vannak és gari sincs rájuk általában, ezért néztem új gépeket. Annyira még nem néztem körül de ami így elsőre nagyon szimpatikus volt az az LG G Pad 7.0, ilyet 34-ért tudnék venni újonnan. Amitől kicsit tartok, hogy MA-s tesztbe írták, hogy a fényereje nem az igazi, de gondolom annyira azért nem vészes. A másik opció egy Asus Memo Pad 7 (ME 176C), ilyet 37-ért tudnék venni, de az LG jobban bejön külsőre, meg erről azt írják kicsit fakók a színei, viszont elvileg teljesítményben jobb mint az LG, bár gyanítom azzal sincs gond. Szóval jelenleg a LG felé húzok, de még nem tudtam dönteni, a használt nexus 7-t kilőttem mivel gondolom az LG is hozza azt a szintet és új is.
Használati szempontból leginkább netezésre, olvasásra, néha esetleg videozásra és app fejlesztéshez kellene. Méret ügyben 7-8" az ideális, fontos, hogy jó legyen az összeszerelés és jól nézzen ki. Várom a véleményeket ha esetleg tudtok ajánlani más gépet hasonló 40 körüli árkategóriában azt is megfontolom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Xbox Series X|S
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest