Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi hangfal építés
- Lézervágás, gravírozás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Atesz 666 #69736 üzenetére
Igen, ezt talaltam meg en is.
Viszont az ujsagban nem volt kiirva a pontos tipus, igy nem 100% hogy ugyanez. Szo mi szo, el kell menni, es megnezni a dobozat.(#69738) looser
Igen, ra lehet intezni a magyar nyelvet, teljesen legalisan!
Egy ket menube belemesz, letolti, beallitja, egy-ket restart aztan kesz. -
cidalain
veterán
válasz
Atesz 666 #69726 üzenetére
Az 1024x600 felbontas kicsit gyenge 7" eseten, de ez meg 10-es. Szerintem ronda kepe lesz. Ugyanakkor ennyi penzert, 2 ev garival akar felul is lehet rajta emelkedni.
1 GB rammal csodakra nem kell szamitani, de azert a net/facebook/email temakorre jo lehet. A szar felbontas miatt jo nagyok lesznek a betuk/ikonok, igy rosszabb szemueknek is jo lehet (pl idoseknek akik nyitottak ennek megtanulasara, de nem akarnak kapasbol 60-70-nel beszallni egy tabletbe)Szoval osszefoglalva, a konkret tipussal nincs tapasztalatom, a specifikaciok alapjan ez egy normal belepo szintu tablet, egy korszerutlen regi kijelzovel.
Erdemes azert a speckokat megnezni a dobozon. A soc infot az istennek sem talalom sehol, BT es GPS ugy nez ki nincs benne. A tipusa, ha minden igaz: Selecline MID11Q9L
-
torik
senior tag
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Atesz 666 #45436 üzenetére
33.333,- SurfTab xiron 7.0 HD van még, kérni kell egy eladót hogy hívja az üzletvezetőt.
-
-
Multi13
tag
válasz
Atesz 666 #45223 üzenetére
Szerintem ez típus függő is, mert pl. az újabb Multipad 4-ek már 4.2.2-vel futnak.
Egyébként a hivatalos oldalon érdemes figyelni [link], itt is a kiválasztott modellnél a terméktámogatás/firmware menüben. Ahogy nézegettem inkább csak az adott verziójú rendszert szokták updatelni, újabb OS-t nem igazán láttam frissítésként. Tehát ami 4.1-el jött ki, arra nem igazán várható 4.2, de ugyan ez érvényes lehet az alap 4.2-eseknél is, tehát ezekre sem hiszem, hogy lesz 4.3 v. 4.4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- The Division 2 - Néhány nap múlva bemutatkozik a The Battle for Brooklyn DLC
- Sorozatok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Megjelenési dátumot kapott az Epic NPC Man - Nice Day for Fishing
- Mazda topik
- Kuponkunyeráló
- Hagyjál már az ilyen hülyeségekkel
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest