- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Multi13 #45491 üzenetére
Még egy kérdés: Ez a frissítés tényleg ilyen rohadt lassan jön le, 12%-nál tartok 1 óra alatt? Ráadásul most épp server nem elérhető vagy timeout vagy valami ilyesmit dob.
Ja még valami eszembe jutott: Hol tudom beállítani, hogy ha a képernyő nem aktív, akkor is maradjon meg a wi-fi kapcsolat?
burny: Kösz az infót neked is.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Multi13 #45455 üzenetére
Engem nem igazán vigasztal, hogy 2-3 nap alatt áthoznák valamelyik üzletből, amikor azért mentem a konkrét üzletbe, mert a rendszerük kiírta, hogy ott van készleten és én ott és akkor akartam letudni a vásárlást
Így mehettem át a Blahára a mammuttól, és simán megtörténhetett volna, hogy már ott sincs, pedig a rendszer jelzi, hogy igen.Quantum Kérdés: Lauchert cserélem Nova-ra, van valami frissítés amit előtte/utána még kell/lehet csinálni, valamint milyen ajánlott dolgok vannak amit érdemes feltenni?
-
atala
addikt
válasz
Multi13 #45279 üzenetére
Nincs mit. Én mindig ott veszek ilyen apróságokat. Fillérekért meg lehet kapni postaköltség nélkül. Igaz, várni kell rá 3-4 hetet. Két hungarocell közé rakta az eladó így nem sérült meg. Vettem egy 7 colosra is másik eladótól. Ő is hungarocell közé tette, de kicsúszott a sarka, és meg is törték az utazás alatt. De vissza lehet egyengetni, használható.
-
_seth_
veterán
válasz
Multi13 #45220 üzenetére
Elhoztuk a Diamond változatot, a cél egy ipad mini "klón" volt, a quantum sem rossz de ennek a burkolata jobb annál, remélhetőleg időtállóbb is lesz.
+ Csak fehér jöhetett szóbaNyomogatva egész gyors, a kijelző valóban nagyon jó. BT és HDMI nincs rajta de egydül a notin használom ritkán a hdmi kimenetet minden máshoz még a kábel sincs kibontva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged