- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
szabolcs5757 #82746 üzenetére
Kipróbáltam a saját gépemen. Semmi extra, pörög, akadás nélkül. Az elején megnyitáskor ha egyből a végére megyek, akkor kell kis idő míg betölt (kb 3-4 sec), de onnantól bármelyik oldalra azonnal oda tudok lépni, vagy pörgetni. Nem gondolnám hogy egy ennél kétszer-háromszor jobb gép ne tudná ezt.
Milyen PDF olvasó volt a gépen?(#82747) zolokas
Akkor passz. Összefoglalva: fogalmunk sincs hogy konkrétan milyen gép ez, nem ismerjük a pontos hardvert (a leírás nem jó, kapásból más rendszercsipet láttál, mint ami a leírásban volt), így esélytelen hogy ezzel bármit is kezdeni lehessen. -
cidalain
veterán
válasz
szabolcs5757 #82744 üzenetére
Hát sajnálom.
Mekkora a pdf? Méretileg. Egy rosszul tömörített 300 oldalas pdf lehet akár 100 mega is. Az lehet probléma.
Nincs más tippem. Most mondanám hogy Tab S6 de nem vagyok meggyőződve hogy akkor azon sem fog akadni a cucc. Pedig az csúcs-csúcstab. -
cidalain
veterán
válasz
szabolcs5757 #82724 üzenetére
Szia. Nincs ilyen 100 alatt.
Talán a Samu Tab S6 Lite a legolcsóbb amit erre a célra vennék. A jegyzetelés miatt az S-Pen toll támogatás szerintem elengedhetetlen. (Más kérdés, hogy ahhoz hogy a PDF-be bele is tudd menteni a jegyzetet, kellene egy app is) -
Somatom
veterán
válasz
szabolcs5757 #82724 üzenetére
Ezekhez az igényekhez jó kijelző, pen támogatás, erős CPU, sok RAM kell. Sztem egy ilyen bőven 100 ropi fölött van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged