-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
belajkl #38737 üzenetére
Attól függ, hogy hány játékot akarsz játszani egymás mellett.
Nekem tableten most a következők vannak: Iron Man 3, Real Racing 3, Modern Combat 4, RE-VOLT Classic, Top Eleven, Turbo, Dungeon Hunter 4.
Ezek foglalnak nagyjából 5 Gbájtot, a 16 Gbájtos tableten (12,66 GB elérhető) jelenleg 7,53 Gbájt van még szabadon. -
tvamos
nagyúr
válasz
belajkl #38716 üzenetére
En nem nagyon szeretek a hasznalt elektronikai cuccokat ven 20-30 ezer folott, nekem az a lelektani hatar...
Ellenben 9 androidos kutyu kozul, (amik mind a sajat tulajdonomban voltak, hasznaltam oket, es volt kozottuk kinabol rendelt tablet, es telefon is, meg uzletben vasarolt is, meg szolgaltatotol vett telefon is,) a Nexus 7 az egyetlen, amivel elegedett vagyok. Vagy voltam. Szoval a Nexus jo. (Csak mondjuk legalabb a 16-os kell azert, mert nem bovitheto, es a 8 szinte semmire nem eleg. Nekem a 32-es van.)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
belajkl #38716 üzenetére
Én használtam 1-1,5 hónapig Nexus 7-et, elégedett voltam vele, csak a 8 Gbájt volt nekem kevés. Most október óta iPad Minim van első számú tabletként, szeretem, elvagyok vele.
Igazából azt szeretem benne, hogy vékony, kompakt, a sebességével nincs gond, és az üzemidő... Na az mesés. Példa: -
tjb007
nagyúr
válasz
belajkl #38675 üzenetére
Igen, az is megy rajta.
"Nem túl kicsi a 7col?"
Ezt mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia.
Nem vagyok egy nagy játékos, de nekem például 5-10 perc Dead Trigger után már féj a kezem.(#38676) smkb
Igen, saját tapasztalat.
Természetesen megy azon is, csak amíg a Nexus 7-en folyamatos volt, addig az Acer A1-810-en érződött, hogy kevesebb az fps (épp úgy mint az RK3066+WXGA párosításon). -
therón
tag
válasz
belajkl #38429 üzenetére
Szia.
Én ezt ajánlom:
WayteQ xTAB-100qcr:
Kijelző 9,7", Retina, 2048 x 1536 px, 10 pontos kapacitív multi-touch
Processzor Rockchip 3188, Quad-Core Cortex A9 28nm, 1.6 GHz
GPU Quad-Core Mali-400 MP4 533 MHz
Memória 16 GB ROM, 2 GB DDR3 RAM
Memória bővítés MicroSD kártya támogatás (max. 32 GB)
OS Android JB v4.1.1
WiFi Beépített
Bluetooth Beépített
TV-kimenet Mini HDMI
Szenzorok Gyorsulásmérő
Kamera 2.0 MP előlapi, 2.0 MP hátlapi
USB csatlakozás USB 2.0
Hang Beépített hangszóró, Mikrofon, 3.5mm fülhallgató kimenet
Méret 240 x 182 x 9 mm
Súly ~ 644 g
Akkumulátor Lithium 10000mAhA hét másodikfelében jelenik meg.
70k alatt lessz. -
vlevi
nagyúr
válasz
belajkl #38343 üzenetére
Ez tényleg így van, az az 1" méretbeli különbség a valóságban sokkal többnek néz ki. Én is vizslattam a MM-ban különböző tableteket, és meglepődtem rajta, hogy a polcon kirakva mennyire aprónak néznek ki a 7"-osak, de ehhez képest a 8"-s már majdnem akkorának néz ki, mint egy 9.7"-os. Persze kisebb annál jóval, de mégis. Amiatt lehet ez, mert a 7"-osak azok 16:10 arányúak, jóval keskenyebbek, mint a 4:3 arányú, 8, vagy 9.7" arányú táblák. Ugyanez van a 9.7" és a 10.1" között. Látszólag a 4:3 arányú 9.7"-os (ez volt az első iPad mérete is), valahogy nagyobbnak, testesebbnek tűnik, mint a valójában nagyobb képátlójú, de keskenyebb 10.1"-osak.
u.i.: Azért firkálok kínomban, mert már két napja a postán rohad az U30GT2-m, pénteken nem tudtam érte menni
Nem is számítottam rá, hogy itt lesz, mert szerdán néztem a trackiget, akkor még "célországba elküldve" volt, csükörtök délután volt Vám elé álltva. Nem is néztem pénteken a trackingot
És pénteken már itt volt, nem is értem. Pedig a tracking elég friss, mert péntek este 6-7 körül megnéztem, és már oda volt írva, hogy letétbe helyezve, 2-es számú postahivatal. Ezek szerint legközelebb, ha veszek valamit, ki fogom rakni valami desktopra live wallpapernek, vagy nemtudom, hogy azonnal frissítsen
Egyébként 18-án rendeltem a Geekbuyingról, tehát 10 nap alatt ideért. -
-
válasz
belajkl #38339 üzenetére
Itt egy osszehasonlito tablazat bar ez az sgx544-bol az mp2 ...[link] amugy mint mar irtam , inkabb egy neves gyarto , talan kicsit gyengebb tabja mint sem egy tavolkeleti ahol a garancaztatassal is lehetnek nyugok. Az acert ki tudod probalni a hulye azert nem vagyok boltban de chuwinal ez nem biztos hogy osszehozhato.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest