Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
endalon
csendes tag
válasz
JohnnyX #25754 üzenetére
Üdv!
Kb egy hete vettem egy ilyen tabletet (a fehéret
), én az eddigi tapasztalataim alapján nyugott szívvel tudom ajánlani. Nyilván nem kell tőle csodát várni, de akadásmentes a menü, videót néztem, 720p-t erőlködés nélkül vitte, játékoknál nyílván egy ilyen gép nem fog remekelni, fruit ninja és társai szintű és erőforrásigényű játékokat szépen vitte. Talán a hangszóróba tudnék belekötni, nekem kicsit tompának hangzik, de nem annyira zavaró, fülhallgatóval meg nincs is ilyen probléma. Akku is elég jól bírja, 40 perces sorozatrész (igaz minimum fényerőn, mellesleg teljesen elég azon is) 12%-ot vett le. Kamerát max Skype-hoz, arra jó, normális fényképezésre nem ajánlom.
Összességében én azt mondom,hogy ezért az árért vidáman megéri. -
endalon
csendes tag
Szia!
ConCorde Tab One-t vettem pár napja, sikerült is belefutnom egy hibás darabba. A külső hangszóró nem akart együttműködni, szóval vissza kellett vinni cserélni. Viszont kb ennyi az összes hibája. Ezért az árért egy teljesen korrekt tabletet kaptam. Bár nem használtam még olyan sokat, szerintem megérte.
-
endalon
csendes tag
Sikerült megvennem ezt a csodálatos Concorde Tab One-t, jól be is fürödtem vele, a külső hangszóró úgy döntött, hogy ő nem kíván tovább közreműködni a kapcsolatunkban, szóval vihettem vissza cserélni. Ettől függetlenül így kb 20 perc használat után azt kell mondanom, hogy ezért az árért ez egy tényleg korrekt tablet, persze nem kell tőle csodát várni, de átlagos felhasználásra tökéletes.
Szóval aki esetleg ilyet vesz, ajánlom, hogy helyben bontsa ki, és próbálja ki a hangszórót, hogy ne járjon úgy mint én.
-
endalon
csendes tag
Sziasztok!
Meg lett bízva egy tabletvásárlással, viszont eléggé újonc vagyok ebben a témában.
A keret 30e Ft lenne, főleg pdf olvasásra, videónézésre, netezésre lenne használva (napi 3 óra utazás suli-lakás között, erre az időre kéne).
MyAudio Tablet Series7 708V Ezt néztem ki így elsőre, arra lennék kíváncsi, hogy erről milyen véleménnyel vagytok, illetve, hogy van hasonló árban alternatíva.A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest