Hirdetés
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
válasz
30z.Samu #47951 üzenetére
Próbálgattam az üzletben egy pár Tabletet. Olyan mint egy nagy okostelefon. Szép kijelzővel, tényleg gyorsabb, simább működés. Nekem még valahogy mindig olyan szokatlan. Andoridos telefonom van de teljesen még azt se szoktam meg. Zavar, hogy sokmindenben le vagyok korlátozva, hiába van superuser jogosultságom. (bár nem is nagyon értek hozzá, hogy túlságosan belenyúljak)
A win8 ...sztem nagyon rossz irányban halad a dolog. XP és win7 amit én személyszerint kedvelek.
-
MR!!
aktív tag
válasz
Baldrick #47937 üzenetére
Netbook vs Laptop ... én mindig is laptop párti voltam. Néhány ezressel több a laptop, de cserébe normális méretű kijelző, dvd olvasó, erősebb hardver , sztem egy kamionsofőrnek kellemesebb pötyögni ezen mint egy inkább plázacicáknak - fiatal tiniknek kitalált netbookon.
Ez persze az én véleményem nem akartam vele senkit megsérteni.
A tablet-et meg egyszerűen utálom mióta megjelent. Nem látom értelmét... Inkább használtan vmi laptop esetleg netbook.
Nyomtatóval leszek gonba , a tényleg mobil használatra árult nyomtatók méreg drágák
-
MR!!
aktív tag
válasz
tvamos #47917 üzenetére
hát az ár legyen notebook ár alatt (~90k) , mert akkor inkább notebook ot érdemes venni (erre a célra)
pl kinéztem ezt : LENOVO IdeaTab A1000L 7" 8GB - 34k körül van, de cak 7'-os
jó lenne pl MM- áruházból , mert országos hálózata van és gyorsabban működik a garancia rá mint egy online shopos boltból.
-
MR!!
aktív tag
Sziasztok !
A következő felhasználásra keresnék Tablet-et vagy Notebook-ot:
Kamionban szeretném működtetni. 12V-ról, Legyen internet hozzáférás (SIM kártyáról- országos lefedettséggel , főként M1 és M3-as autópályákon)
Tudjon emaileket fogadni, Word , PDF dokumentumokat megnyitni, nyomtatni.
Kapcsolódó kérdésem, nyomtatót tud e vezérelni a tablet? Milyen hordozható nyomtatót tudnátok ajánlani (persze az is 12 V-ról, USB-s kapcsolat vagy akár Wifi-s - de akkor a tabletnek tudni kell route-funkciót)
Ha tehát netezni, nyomtatni lehet vele akkor melyik Tabletet ajánlanátok? Ár , minél olcsóbb ezért is gondolkozom inkább Tabletben mint Notebookban.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Fotó állvány eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest