- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macisajt3
tag
válasz
Jarod1 #86605 üzenetére
Hmm, akkor a Huawei-t hanyagolnám.
Igazából vegyesen vannak almás és nem almás cuccaim (pl xiaomi note 8 pro, iphone 12), úgyhogy mindkettőben van tapasztalatom. Méret tekintetében az Air-ből indultam ki, az alatti nekem kicsi (9,7-es).
baal-amiga: Igen, elég hosszú távra. Miután nem játszom, valami olyan optimális megoldást keresnék, ha ahol elég erős a vas, de nem fölösleges, hogy gyilkolja az akksit. Se jack-re, se gps-re nincs szükségem. Egyetlen dolgot hiányoltam a Pad5-ből, ha jól láttam ujjlenyomatolvasó vagy más biometrikus azonosító nincs benne (jelszókezelőnél előnyös - nem létszükséglet, de nem bánnám). Akku szempontjából hogyan teljesít? (néztem teszteket, de a tényleges tapasztalat jobban érdekel)
Pad 5-öt megnézem valahol, mellette mit érdemes még a fentiek tükrében? Korábban néztem még a Samsung Galaxy Tab S6 Lite-ot is, de arra már nem emlékszem miért vetettem el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest