-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
bigdady #8374 üzenetére
Hááát, ezt semmiképpen sem ajánlom.
kicsi ROM, Kicsi belső tárhely, 2.1-es droid, nagy böhöm LAN csatlakozó rajta amit semmire sem fogsz használni, rezisztív display, 3G nincs benne, csak külsőleg támogatja ( ha támogatja), stb stb,
elavult , régi, gagyi, semmire nemvaló, főleg a rezisztív kijelzője miatt olyan mint a hátramenés.
Borzasztó, ingyen se akarj ilyet.Mondom ezt én, aki szintén Kínából vette a kütyüjét, 190 dollárért, de azt nem bántam meg.
Egy ilyet, hasonlítsd össze a két kütyü technikai speckóit.Ebben nincs GPS, de nekem nem is kell, hogy legyen benne.
Minden mást tud és azóta teljesen kiváltotta nálam a számítógépet sőt már a laptopot is.Szóval , a kínai kütyükkel nincs gond, de tudnod kell mit akarsz és ne vegyél zsákbamacskát a pénzedért.
Vám van rá, ha nincs szerencséd.
Garancia nincs rá, csak Shenzenben, oda kell visszaküldened, ha beadja a kulcsot.Nézegesd meg ezeket, bár ezekben sincs GPS és a 3g-t is csak külsőként fogadják, de ezek már megérik az árukat:
ainol novo 7 advanced
Az Ainol-ra már van a slatedroidon ICS, egyik haver használja és már feltette rá, aztmondja nagyon jó.a másik a
zenithink- 280 c91
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Diablo IV
- iPhone topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest