- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djkepes
csendes tag
Erőltetem ez a Concorde 9.7ipst még ma, mai mérésen 4 óra 17 percig bírta az aksi közepes fényerőn, airplane üzemmódban. 80%ban mangát olvasva, 20%ban appokal szöszmötölve, kis játékkal.
Ez marha soványnak tűnik nekem, Concorde forumán még ennél is rosszabakat láttam.
A konkurens tabok mint a Wayteq 100s/is milyen akkuidőt produkálnak?Az extsd-s probléma mellett apróságokat leszámítva elég jól pörög a gép, általános működésére nincs panasz az tuti, de az akkuidő az pont az ami elgáncsolja a legjobb gépet is.
-
Djkepes
csendes tag
Nyúzom ezt a Concorde 9.7 ipst és belefutottam egy androidos kérdésbe - lévén ez az első 4.0.3-as készülékem.
Hogyan tudok rátenni egy appot az igazi SD kártyára?
Ugye a belső memória (a halál tudja minek) szét van szedve kettőbe, amiböl a második /sdcard/-ként van használva, így az igazi SD kártya /extsd/-ként működik, amire persze alapállapotban nem tudok rátenni programot.
Ez nekem elég fontos, ha nemtudom megoldani hétfőn viszem vissza. -
Djkepes
csendes tag
válasz
bigdady #13554 üzenetére
Más input hiányában végül vettem egy Concordeot a tanácsodra alapozva, most ittvan a kezembe, eddig elég jó, minőség igényesnek tűnik, rendszer kocog, bár a kijelzőn azért befolyik kb annyi fény mint a ZTE Blademen, de kb egy kategória - csak ez tab nem teló szóval nem sírom el magam.
Illetve mintha a hangerőszabályzó a home és a menü gombok lennének - lol.Méretben meg egy hangyányi választja el az ipad3 méreteitöl, ami elég derék.
-
Djkepes
csendes tag
válasz
kelzsoca #13550 üzenetére
Nekem volt már pár kínai tabom, volt nálam galaxy tab is és ipad is van a családban tehát elég jól lefedtem már a skálát, kipróbálni lenne persze a legjobb de körbemehetek a városon háromszor hogy mindegyiket lássam, pedig egymás mellett lenne a legjobb.
Nem várok csodát tőlük csak ha van valakinek valami szemetszúróbb baja valamelyikkel az érdekelne. -
-
Djkepes
csendes tag
Sziasztok
Még ma szeretnék venni egy Tabot a 60k-s kategóriában, IPS kijelző és 9.7" méret a főbb kivetések
Az egyikről nem találtam tesztet így rákérdeznék hátha van valakinek tapasztalata:
Concorde Tab 9.7 vs MyAudio Series 9Specifikációk alapján egypetéjűek is lehetnének, így minőség és a tapasztalataitokra bíznám a választást, nem játékra veszem, netezés, readerek hasonló, a gép megbízhatósága, STABILITÁSA lenne talán a legfontosabb szempont ezért nagybetűvel írtam.
Köszönök minden tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Autós kamerák
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest