Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockerman
csendes tag
Szia,
Én az előre hozott hangszórók miatt választottam ezt. A hangja szerintem meglepően jó. Nincs dobozhang. Kellemes hangzás. Kicsit sok a magas. Hangerő teljesen elegendő.
Valódi sztereó. Tesztelve!sirály69: Igen nagyon hasonlít rá hardveresen.
Flash működik a gyári böngézőben. Play van és egyenlőre minden fel is települt amit akartam.
Üdv.
-
Rockerman
csendes tag
Sziasztok,
Nekem ma érkezett meg a Window/Yuandao N101 32GB. Az anyag használat kiváló! (sokkal roszabbra számítottam) Első nyomkodásra minden működik.
Igyekszem a héten egy tesztet összedobni.
Ha valaki szemezik a készülékkel, kérdezzen bátran!
Üdv: Rockerman
-
Rockerman
csendes tag
Sziasztok,
A netet böngészve ezt találtam a Cube U30GT-vel kapcsolatosan. Infóként az erre a gépre várakozóknak.
Custom Rom: [link]
Nem olvastam végig, de biztató hogy már most készül rá custom rom. Jó kis gép lesz ez.
Remélem a window/yuandao N101-ra is rámozdul egy tehetséges fejlesztő.
-
Rockerman
csendes tag
szia,
Ahogy a bejegyzésben írják talán ez a jelenlegi végleges verzió. "I have received the latest Cube U30GT version directly from the assembly line, i was told that this unit is the final mass production retail version."
Reméljük hogy ez nem így van. Ahogy nézegetem ezek nem hiszem, hogy szoftveres hibák. Kivéve talán az érzékelési problémát.
Nem sok idejük maradt javítani. Vagy ismét csúszás lesz..?!
Üdv.
-
Rockerman
csendes tag
Sziasztok,
Ma olvasgattam a fórumokat és ezt találtam a Cube U30GT-vel kapcsolatosan. Ha jól követem itt az eseményeket akkor érinthet egy két fórum társat. [link]
Én is ezen a gépen agyalok, bár még aktív rendelésem van a Window N101-re (csak késik a gyártó.....).
Lehet érdemes várni a Concorde 9.7 IPS+ -re. Főként a gari miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Rockerman
csendes tag
Szia Shoo,
Én most beszéltem a merimobillal. (álnéven ) Ezt írták:
"Admin: N101 is in pre order
Admin: and the N90 are shipping as of next week
Admin: the u30gt is in stock"Szerintem hazudnak mint a vízfolyás!
Most próbálok a rendelésről beszélni velük.
Bocsi ha kicsit Off, de aki rendelni akar annak jól jöhetnek az infók!
-
Rockerman
csendes tag
Szia Shoo,
Én is ezt az e-mailt kaptam ma a Window N101 tablettel kapcsolatosan. Pedig én már 2 héttel ezelőtt rendeltem. Én még várok egy kicsit, már úgy is mindegy. Még egy hét max a paypal miatt. Addig bőszen nézegetem a fórumokat és a gyártó weblapját. Reméljük megoldódik a problééma. Bár őszintén megmondva szerintem itt nem szoftveres a gond. Ha nem, akkor marad a Cube U30GT. Addigra elvileg már az lesz nekik is. (Bár arra is jönnek a frissítések bőszen.)
-
Rockerman
csendes tag
Szia Shoo,
Én a merimobiles.com-ról rendeltem Window N101-et. (Eredetileg N90-et, de megmódosíttattam velük.-segítőkészek voltak.) Nekik van készleten. Elvileg holnap kerül feladásra. (mai infó). Javaslom, hogy az online chat-en beszélj velük egy pár szót. Ha ma-holnap rendelsz, akkor kapsz 5% kedvezményt ("Welcome" a cupon code).
Én már nagyon várom, hogy megérkezzen. N90-es tesztek alapján jó kis gép lesz, de ez már a 300$-os kategória. (Én EMS szállítással kértem- most ez is "akciós ")
-
Rockerman
csendes tag
Sziasztok,
Én is csatlakoznék stewe2 kollegához. Hasonló cipőben járok mint Ő. Sokat böngészgettem a fórumot. Nekem a 10" a preferált. Használat: Net, mail, youtube.
Én még egy masinát dobnék be a kupacba. Zenithink ZT-280 C91. Erről nem sok infót találtam a forumokban (csak a 7" os kistesóról). Használ valaki ilyet? Esetleg tapasztalat? Vagy csak vélemény a Zenithink-ről?
Köszi mindenkinek a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik a kedvenc autód?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest