- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Graphics #92484 üzenetére
"A telefonoknál oda van írva. Ez nem igaz, hogy 90%nál nincs odairva.
Miért írsz valótlant? Ezt nem igazán értem így...
Egy tetszőleges GSMarena oldalán is ott van a szenzorok típusa.
De most csak egy példa, Samsung A22... ott a leírásban...a szenzorok típusa...
Teszem offba, mert egy valamit nem viselek jól, ha total valótlant írnak és nem is ide való."Bakker, még az életben sem volt olyan, hogyha én írtam valamit (bármit!), akkor te nem rohantál oda, hogy belém köss. Valami figyelőd van beállítva rám? Szakadj már le rólam
Ráadásul hivatkozol itt a GSMArena Samsung A22 specifikációira, aztán linkelsz egy teljesen érdektelen oldalt a Samsung A34 telefonról
Amit írtam, az pedig teljesen valós, egy telefon tudását az emberek nem a GSMArena oldalain a szenzorok típusának böngészéséből azonosítják be, hanem a gyártók, kereskedők oldalain keresik ki.
Ráadásul a GSMArena oldalán sincs mindig fent ez az info, nagyon sok esetben nem írnak részletesen a szenzorokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest