-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Lizardman
üzenetére
Bill olyan 40-50 dolcsi szokott lenni.
Igazabol majdnem mindegy melyiket veszed. Szemelyes kedvencem a Chuwi Hi10 (es a pro is) amiatt hogy 2 db rendes USB port is van rajta. Konkret tapasztalatom viszont nincs vele, igy minoseg, mas tipushoz kepest milyen azt nem tudom.(#69139) dragon1993
Regebben olvastam par negativot a Cube-rol: gyenge akku, benazo wifi, nem tudom mar kinottek e ezeket. Ondat sem irtam, mert itt is volt mar tobb embernek is problemas darabja. Bar ez elmondhato mindegyik kinairol, hogy nagyobb szazalekban van koztuk gyartasi hibas. (Emaitt en csak extra biztivel vennem, es mindenkeppen paypallal fizetnek erte, benne van a pakliban hogy gariztatni kell)(#69138) w.miki
Tok tudja mi a kulonbseg: van fekete es feher ez ketto. Van 3 masik amit csak 1-1 helyen lehet kapni, valoszinuleg azok kulfoldi piacra szantak azert mas a kod. Ranezesre semmi kulonbseg nincs.
Mindenesetre en rendes magyar boltbol vasarolnam, 2 ev gyari garanciaval annal biztosan nincs jobb (max kicsit dragabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX