- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Google Chromecast topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Lizardman #69137 üzenetére
Bill olyan 40-50 dolcsi szokott lenni.
Igazabol majdnem mindegy melyiket veszed. Szemelyes kedvencem a Chuwi Hi10 (es a pro is) amiatt hogy 2 db rendes USB port is van rajta. Konkret tapasztalatom viszont nincs vele, igy minoseg, mas tipushoz kepest milyen azt nem tudom.(#69139) dragon1993
Regebben olvastam par negativot a Cube-rol: gyenge akku, benazo wifi, nem tudom mar kinottek e ezeket. Ondat sem irtam, mert itt is volt mar tobb embernek is problemas darabja. Bar ez elmondhato mindegyik kinairol, hogy nagyobb szazalekban van koztuk gyartasi hibas. (Emaitt en csak extra biztivel vennem, es mindenkeppen paypallal fizetnek erte, benne van a pakliban hogy gariztatni kell)(#69138) w.miki
Tok tudja mi a kulonbseg: van fekete es feher ez ketto. Van 3 masik amit csak 1-1 helyen lehet kapni, valoszinuleg azok kulfoldi piacra szantak azert mas a kod. Ranezesre semmi kulonbseg nincs.
Mindenesetre en rendes magyar boltbol vasarolnam, 2 ev gyari garanciaval annal biztosan nincs jobb (max kicsit dragabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest