- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
bopeti98 #27755 üzenetére
Bocs, de én azt nem ismerem, nem tudok róla nyilatkozni. Azt tudom, hogy nekem a Novumon volt egy hanghibám, de rejtélyes módom megjavult. A kamerája Skype-hoz nem sokat ér és az alsó hosszú oldalon a fedlap fölfelé eláll kb 1-1.5 mm-re. Rá lehet nyomni, de kb 10 perc után újra feljön. Állítólag azért, mert tettek alá egy szivacsot, hogy ne menjen be a kosz, ne okozzon pixelhibához hasonló gondot. Így viszont azon rugózik, az nyomja föl. Nekem más gondom nincsen vele. Szerintem klasszul működik, de mivel nekem ez az első táblám, nincsen összehasonlítási alapom. Szóval nem ajánlom, de nem is mondom, hogy ne vedd meg. Annyit viszont mondok, hogy "szerintem" csak és kizárólag személyesen, tüzetes vizsgálat után szabad átvenni a készüléket. Az árát még így is megéri szerintem.
Talán még szabad legyen megjegyezni, hogy az aldi külföldi oldalain (például itt) feltűnt egy új tablet. Valószínűleg nálunk is lesz. Érdemes elgondolkodni a 3 év teljes-körű garancián.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gombászkönyvek egyben
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest