Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hevizms

addikt

válasz Csygusz #25311 üzenetére

Ne haragudj de ekkora butaságokat ne irkálj mert aki mégcsak most ismerkedik a kinai rendelésekkel még el is hiszi.
    1.a singpost ingyenes,ez azt jelenti hogy nincs +30$ mint a DHL-nél.Akkor mitől is lenne drágább????
    2.vámot tényleg nem kell fizetni ilyen összegnél,de áfa-t azt igen és az a sok,hiszen az 27%,mig a vám(ha kellene fizetni)csak pár %
    3.ha okos az eladó,akkor nem 80$-t ir rá hanem mondjuk 50-et és akkor még azt a pár ezer forintot sem kell megfizetned

Öszzegezve:a DHL gyors,4-5 nap alatt a kezedben van a cucc,viszont nagyobb az esély a számlabekérésre,variálásra,áfa fizetésre.Nem utolsósorban ahogy irod is + 30$-ba kerül,amit inkább költök én egy annyival többe kerülő jobb cuccba.
    A free posta ezzel szemben bár jóval több napot vesz igénybe(12-25 nap,általában 13-15 nap szokott lenni),INGYENES!
    Vámoláskor rugalmasabbak,jóval kevesebb az áfa fizetők száma.
    Biztonság ott is megvan,egyszerűen paypal-al szabd csak fizetni és kész.
    Szóval ami a lényeg free postánál.
    Megbizható oldal,paypal.
    Túl vagyok már 4 free postás szállitáson és 1 DHL-esen(az első volt a sorban és az utolsó is egyben).
    1 esetben szarakodtak a vámon.Kitalálod?Persze hogy a DHL.A 4 napból lett 15 nap mire megkaptam végre.Ráadásul +5000 ft-ba került a szállitási dijon felül.Nagyon nem érte meg.

Ha valakinek nem sürgős hogy 4-5 nap alatt megkapja,akkor csak is free post.

• spiritex

veterán

válasz Csygusz #25311 üzenetére

"Ezek a kütyük vámmentesek..." ezt nem teljesen értem. Erről még nem hallottam. Kifejtenéd bővebben, hogy milyen kütyük (konkrétan a tabletek?) és miért?

Új hozzászólás Aktív témák