-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
-
Kal-El
senior tag
Ennél a 32GB-nál nagyobbat már nem?
Még azon is gondolkoztam, hogy ha veszek ilyen tabletet, akkor nem a tárhelyet növelem, hanem valami felhő alapú webtárhelyről töltöm a dolgokat, amik épp szükségesek. Csak ehhez mobilnet kell. Meg nem tudom mennyire lenne zökkenőmentes így. Még nincs tapasztalatom ilyen téren. -
z0d1AK
nagyúr
Aztán hátha akkora siker lesz, mint a Fox kuponos tablet volt tavaly.
-
l.skywalker
titán
Köszi neked is meg Dr. Schulz-nak is, de sajnos ez az opció nem fog nekem összejönni, mert a Media Markt utalványokat nem tudom csak nagy veszteséggel továbbadni. Megpróbálhatom rokonok és barátok között, de nekem ez már túl sok macera, erre sajnos nem lesz elég időm. Továbbá direkte Androidos tabletet szeretnék. Most ugyan elgondolkoztam a Windows-on, de inkább maradok az Android vonalán.
Tehát a kérdésem továbbra is nyitott, ki melyiket ajánlja ITT?
-
dunc
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Na , igazam volt... remélem innen senki sem rendelt a foxkupontól nagyon olcsó tabletet....
"Tisztelt Vásárlónk!
Észleltük hogy a tabletek szállítását vállaló Vállalkozás az eszközöket határidőben (2013.12.09.) nem szállította, ezért a szükséges jogi lépéseket megtettük, további érdemi fejleményig szíves türelmét kérjük.
Üdvözlettel,
Foxkupon"Szélhámosság volt, előre fizetős pénzlehúzással.
-
gps76
őstag
Mondjuk az ilyen akciók mögé belegondolva,hogy miért akciózzák így és ennyiért azokat.Gondolom a tab-ból van jópár darab nekik,de magába nem nagyon fogy,hát melléteszik sok kockagyerek "álmát",az xbox-ot és apuci megveszi.Hiába érhet a tab 100 fölött,ha nem viszik. Általában azt akciózzák,amivel - ha nagyon olcsó - csalogatják a vevőt,aztán rásóznak valami drágábbat,vagy nem fogy ahogy elképzelték.Ha a több vevő megad valamiért x összeget,mert megér annyit,akkor miért adja olcsóbban annál? Nemhiszem,hogy saját maga ellensége lenne a bolt.
Cáfoljátok meg ha nincs igazam,csak logikából indultam ki. -
-
albinolynx
senior tag
Annyira most nem követem, de az MTK6577-essel szereltekben mintha mindegyikben lenne. Nem gondoltam, hogy még lehet kapni olyat, amelyikben nincsen.
A másik, hogy gondolatébresztőnek szántam az egészet. Keresővel a "dual sim"-re (is) egyből kiadja a topikot, ahol hamar megtalálja a neki "bestbuy" telefont. -
pècsimunkás
addikt
-
Amíg az emberek elfogadják azt, hogy "az egy napos üzemidő teljesen megfelelő", és sorbaállnak az újdonságokért, amiben ujjlenyomat-olvasó, vagy 20%-kal nagyobb kijelző és 20%-kal gyorsabb működés a "fejlődés", addig nem is fogják nagyon törni magukat.
Itt is kell egy olyan lökés a piacnak, mint annak idején az iPhone volt, mert előtte a fejlesztés abból állt, hogy a Nokia egy telefonból 5 féle verziót legózott össze... -
Magnat
veterán
Én nem a vélt vagy valós igazaddal vitatkozom, csak azt gondolom, h
1. Hadd döntse el ő, h mit vesz meg a gyerekének és mit nem
2. ennek a topiknak marhára nem ez a témája, persze...
3. ... ennek ellenére nem gond, ha egy félmondatban leírod a véleményedet, de ennyi hsz-en ezen keresztül rugózni túlzásnak tartom. -
Azért ha megengeded én is leírom a véleményem.
Szerintem meg miért ne vehetne tabletet a gyereknek? Miből gondolod, hogy minden gyerek olyan mint a tiéd? Az én első lányom is 2-3 évesen kezdett játszani a iPhone-omon, aztán később vettem egy iPad-et. Mindig nagyon vigyázott rá, soha nem vadult. Ahogy a kisebbik se. Mint mindennél, ennél is a hangsúly azon van, hogy megtaláljuk az egyensúlyt. Az ugrálóvárazás se jó, ha túlzásba viszik. Ugyanúgy olvasunk nekik esténként meséket, járunk játszóházba, játszótérre, táncra, görkorira, stb. és játszanak a játékaikkal a szobájukban. Meg néha a tableten. Viszont a finommotoros mozgása a tabletnek (is) köszönhetően olyan jó lett, hogy most, amikor írni tanul, meg lett dicsérve, hogy mennyire ügyes, pedig balkezes...scabi78:
Kis gyereknek én nagyon gyagyi tabletet nem vennék, olyat válassz szerintem, aminek jó az érintő érzékenysége. Mi is próbálkoztunk olcsó sz*rokkal, de az kínszenvedés volt a gyereknek... -
Zeki
nagyúr
Ez kell tablet helyett (szerintem)
Amíg itthon is volt quelle, vettem egyet tőlük.
-
scabi78
senior tag
Fogalmad sincs mit adunk meg a gyereknek és mit nem, vagy hogyan neveljük. Ne oszd az észt. A véleményed leírhatod, te dolgod.
Kérdeztem valamit ami a topikhoz tartozik és meg is kaptam a válaszd. Okosan is be lehet vezetni őket a mai technológiába és vannak fejlesztő alkalmazások is. Én így gondolom, te nem. -
z0d1AK
nagyúr
De, vissza is kapta a pénzét. Ennek ellenére megvolt a csalódás, arról nem beszélve, hogy végül az első rendeléstől számítva több, mint 2,5 hónapjába telt, mire tényleg kapott egy HDMI sticket amit szeretett is volna. Másodjára mikor rendelt, akkor már jóval drágábbat vett, abban legalább az volt amit megrendelt.
-
-
Zeki
nagyúr
Na akkor a Concorde One 16GB tablet NEM AJÁNLOTT KATEGÓRIA!
Tegnap írtam, hogy az ismerősöm olyan gépet vett az Edigitalban, aminél a kijelzőn megjelenülő szövegek totál át volt fordulva balról jobbra, és fentről le.
Azonnal cserélték.
Most a cseregépet nem lehet bekapcsolni, hiába tölti akármeddig.
Ma megint csere lesz, csak most én is ott leszek.Elég nagy hibaszázalékkal dolgozik ez a gyártató.
-
-
kateb
tag
Nekem elég lenne 1 db is, nem utazom kereskedelemben, csak azt az egyet gyártaná már le valaki.
.Az igényeimet elnézve kétlem, hogy a 7 milliárd emberből csak nekem jutnának egyedül eszembe ezek, ha tabletre gondolok. A mini közel járt az igazságomhoz, de két filléres alkatrészt valamilyen rejtélyes oknál fogva kihagytak az alkatrész listáról. Miért rossz pl az nekik, ha az egyébként túlárazott gépük képét kilököm egy nagyobb megjelenítőre?
-
tjb007
nagyúr
"Azt látom, hogy akár tablet, akár okosteló, ha androidos, akkor "mindenki" rootol, meg magyarít, meg romot cserél, és hasonlók. Vagyis ez inkább a Kínából rendelt cuccoknál igaz."
Ez ugyanúgy igaz (magyarításos dolgot leszámítva) a Sony vagy Samsung mintaboltban vásárolt készülékekre is. Mindegy, hogy honnan veszed, hol rendeled meg, midig meglesz a két tábor (az egyikben hozzá sem nyúlnak, a másikban meg minden nap új ROM van felrakva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Lenovo Tab 7 Essential
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest