-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
30 és 50k között szeretne ismerősöm tabletet venni. Böngészésre, facebookra, filmezésre használná. Méret lehet 7 vagy 10 coll.
Én amit ajánlani mertem neki tutira az a nexus7 vagy a refuised( bár azok nem tom mennyire megbízhatóak), igaz ez nem épp az az árkategória de sztem érdemes rááldozni azt a pluszt.Szóval ti mit ajánlanátok? 3G-t is szeretne bele de ez megoldhato usb stickel is. Amúgy mennyire jók a mobilszolgáltatók ilyen szolgáltatása? Mennyire használhatók miután lekorlatozzak a sebességét a megadott adat tullepese után?
Ja és jó lenne ha az aksija se lenne vmi gagyi, meglehessen rajta nézni kb 3 filmet.Előre is köszönöm a segítséget!
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Netezésre, youtube-ra, egyszerübb játékok(angry birds) milyen 7-10 colos tabletet ajánlanátok?
Fontos h megbízható legyen, ergó ne mondja be az unalmast pár héten belül és aránylag röccenés nélkül fusson rajta az android ami min. ICS legyen.A max ára 50k.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest