- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
peterk #39298 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor ahogy sejtettem nincs nagy különbség.
Tudja valaki hol lehet Kindle Fire HD 8.9-et megnézni boltban? Vagy van vkinek esetleg tapasztalata vele? Ha esetleg van ilyen, az ossza már meg a tapasztalatait
Ha pedig van vki aki lenne olyan drága ember, és összehasonlítaná nekem a fenti tabletet és a WayteQ xTAB-100qcr-t, hogy melyik miben jobb így az adatok alapján, azt megköszönném -
dregnarr1
csendes tag
válasz
peterk #37860 üzenetére
Nem teljesítmény volt az oka, amiért 220-ért nem találtam laptopot, hanem mindenképpen convertible/flip-top/notebook-tablet/forgatható kijelzős gépet szerettem volna, és ahogy az kiderült tegnap, ez túl kevés pénz egy olyan laptopért, ami rendelkezik ezzel a tulajdonsággal ÉS kellően erős is. Ezért hát lemondtam a teljesítményről, és inkább újragondolva az eredeti felállást, egy szimpla tabletet tűztem ki célul, a korábbi kommentemben megjelölt lehetőségekkel.
Lenne még egy kérdésem:
Van egy külső merevlemezem, USB-n keresztül csatlakoztatható PC-hez. Ha szerzek egy "USB to mini-USB" kábelt, akkor egy mini porttal rendelkező tablet (maradjunk az Infinity-nél) felismeri azt rendesen? -
-
válasz
peterk #37725 üzenetére
Nekem van egy - ráadásul eladó - ami nagyon jól működik, gyors, erős, de én rájöttem, hogy nem használom ki. Mindig hamarabb vettem elő a laptopot, mint mentem a monitorhoz (igaz, mi nem tévézünk, így nem szoktuk meg az előtte ülést)
Szóval gyorsak, mint a tabletek és ha nem idegenkedsz a tv-től, mint mi, akkor jók ezek. -
válasz
peterk #36814 üzenetére
Köszi a válaszokat. A szülők által összedobott pénz (kb. 30e Ft) eléggé behatárolja a dolgokat. Szívem szerint én egy Nexus 7-et vennék, de az sajnos nem fér bele a keretbe. Mindegy, első tabletnek jó lesz (valószínűleg WayteQ xTAB-700DC lesz belőle), aztán majd a szülei szponzorálják a továbblépést...
tjb007: Nexus 10-el milyen gondok vannak? Csak pár mondatban ha leírnád megköszönném, mert nekem az az egyik vágyam az iPad helyett...
-
Zeki
nagyúr
válasz
peterk #36772 üzenetére
Ebben teljesen osztom a nézeted.
Azt látom, hogy akár tablet, akár okosteló, ha androidos, akkor "mindenki" rootol, meg magyarít, meg romot cserél, és hasonlók. Vagyis ez inkább a Kínából rendelt cuccoknál igaz.Az átlagember meg valszeg csak simán bekapcsolja és használni szeretné a készüléket, mindenféle ügyeskedés és buherálás nélkül. Amik ugyebár alapos utánaolvasás nélkül nem is kivitelezhetők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest