- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
üdv,
kinéztem egy Honor Pad 8 6/128gb-at ez milyen lehet érdemes megvenni?
egy Yoga smart tab 10.1-et szeretnék leváltani.
Általános tartalomfogyasztásra és kicsi irodázás / számlázásra keresem az utódot.
ársáv: 50-100 ezer forint között
köszi a segítséget -
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Van a családban egy MEDION Lifetab P10506 10.1 tablet, 5.1-es szoftver volt rajta, kb. 6 hónapja a fiam használja. Nincs garim hozzá, kintről hozták.
Ma csináltam rajta egy gyári visszaállítást, rögtön érkezett egy OTA frissítés hozzá, majd ezt követően jött egy újabb 6,0-ás frissítés és ezt követően bootloop-os lett a készülék!
Német fórumon láttam másnak is ilyen jellegű problémája lett!
Sikerült előhozni a recovery menüt, usb-n win10-es gépen próbáltam telepíteni egy szotvert a medion oldaláról, de nem történik semmi!
Merre tovább ilyenkor? -
NoMagix
addikt
válasz
®abstract® #70437 üzenetére
sebaj, ha fázik a kezem, majd melegíti
win 3735F-es tabom van még sosem éreztem melegnek, igaz nem is játékra használom -
NoMagix
addikt
válasz
®abstract® #70426 üzenetére
köszi, azt hiszem megveszem azt a Z8300-as tabot!
-
NoMagix
addikt
válasz
fireman123 #70341 üzenetére
Köszi, pont most olvastam utána, nem kell olyan az biztos!
talán német aldis, szerintem biztos van benne magyar nyelv. -
NoMagix
addikt
válasz
tboy93 #70330 üzenetére
Jó 5let, köszönöm!
Másik kiszemeltem egy TECLAST X98 Plus II , erről van némi infótok?
Nem is olyan régen hallottam, hogy a Teclast-oknál van vagy volt valami akku hiba, kikapcsolt 15-20% körül vagy hibásan jelezte ki az energia szintjét, ez már másik széria vagy ua. lehet? -
NoMagix
addikt
Fiúk, erről mi a véleményetek [link] játékra elég erős lenne?
-
NoMagix
addikt
Sziasztok,
10 éves fiamnak szeretnék egy tabletet venni, persze főleg játékra kellene, még nincsenek nagy igényei a játékokból, de az R3 jó lenne ha menne rajta, 30 ezerig mit ajánlotok?
Lehet használt is, méretben a 8 colosra gondoltam.Köszönöm!
-
NoMagix
addikt
Valakinek van tapasztalata erről a tabról? TECLAST X98 Plus II X5-Z8300 2GB RAM 32GB ROM dual boot
Érdemes erre pályázni?
A droid ezzel a vassal jó lenne játékokhoz, így legalább nem kellene kettő tabot vennem!? -
NoMagix
addikt
erről mi a véleményetek?[link]
-
NoMagix
addikt
sziasztok, [link] ez milyen gép lehet? megéri az árát?
-
NoMagix
addikt
erre szeretnék választ kérni [link]
-
NoMagix
addikt
erre valaki [link]
-
NoMagix
addikt
Sziasztok, milyen tabot javasoltok egy Pipo P7 leváltására? Sajnos leejtette a gyerek, működik csak pókhálós lett az üveg.
Méret 9 - 10 colos körül, 2GB ram és hasonlóan erős vagy jobb hardverrel.
Játék pl. Real Racing 3 ne akadjon!
Használt is lehet, kb. 45ezerig!Köszönöm !
-
NoMagix
addikt
Köszönöm!
Nekem is hasonló tapasztalatom volt az RK3188-al, már túl adtam rajta!
A mi igényeinket tabletfronton majdnem kielégítette, de a Play lagolások, telepítésnél lefagyások és késések kiidegeltek. Az alvó módból nem ébredésről már nem is beszélve...
Elég sok játék elment rajta, de láttam, hogy meg meg akad párszor néhány játéknál vagy nagyon döcögött!
Kipróbálom és jelentek, hogy milyen! -
NoMagix
addikt
válasz
csendes #58844 üzenetére
Köszi!
Az előd 3188 Mali 4 páros után azért csak jobb lehet vagy tévednék?
Főzött romok is vannak már és ahogy láttam a nyalókát is fejlesztik hozzá, de ez nem létfontosságú nálam.
Csak azt szeretném, hogy ne laggoljon a Play-nél görgetésnél és lehessen játszani rajta szaggatás nélkül.
Kb. 40% játék 60% netezés és egyébre kellene.
Arról esetleg van infód, hogy mennyire energiazabáló ez a soc?
Esetleg lenne ajánlatod a fent említett páros, után ami gyorsabb (erősebb) és támogatottságban is jobb?
Max. 50 ezer a határ, 7 colos kizárva, 8" talán ha nagyon jó vétel, inkább ami [itt] is látható 9,4 vagy 10-es méret lenne a nyerő nálam!
Köszönöm! -
NoMagix
addikt
válasz
katonab1983 #58831 üzenetére
Semmi baj!
Pedig még ebben a wayteq-ben is gondolkodtam egy kicsit! -
NoMagix
addikt
válasz
katonab1983 #58828 üzenetére
Értem, hogy bajod van, de arra lettem volna kíváncsi, hogy miért hozzám intézted, hiszen én válaszra várok egy kérdésemre, azt hittem, hogy azért írtad nekem a hsz-od!
A wayteq-ben nem az a proci van, mint amire én kérdeztem! -
NoMagix
addikt
válasz
katonab1983 #58823 üzenetére
Ezzel mit is szerettél volna mondani?
-
NoMagix
addikt
Fiúk, itt már kérdeztem, érdemes az RK3288-as CPU-s gépekkel foglalkozni?
-
NoMagix
addikt
Téma összefoglaló:
talán érdemes lenne kategorizálni, hogy milyen felhasználásra mit érdemes figyelni a hardverben, illetve egy CPU és GPU lista sem lenne rossz, a lista élén az aktuális csúcs lehetne! -
NoMagix
addikt
Sziasztok,
szeretném megkérdezni, hogy erről mi a véleményetek
-
NoMagix
addikt
Megnézted amit belinkeltem neked?
Nálunk a 8 éves kisfiam csak úgy használja ahogy megbeszéltük, még akkor is, ha nem kapcsolom be neki a korlátozásokat, közösen nézegetjük néha a Play-t új játékokért és nincs vita belőle!
Sokszor eszébe sem jut a tab..., olvas, zenél, sokat rajzol és legózik apával... -
NoMagix
addikt
KIDS place sok okosság beállítható és tiltható!
-
NoMagix
addikt
válasz
mr.tamasbiro #58551 üzenetére
egy ismerősöm ott dolgozik, Ő is szidja...
-
NoMagix
addikt
Sziasztok, erről mi a véleményetek, erős masina?
Samsung Galaxy Tab 4 8 LTE
-
NoMagix
addikt
Sziasztok, erről a tabról mi a véleményetek LG G-Pad V700?
Mennyivel jobb egy RK3188 quad mali 400-nál? -
NoMagix
addikt
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy ez a Sony Xperia Z SGP311 16GB milyen kategória?
A mai gépekhez képest milyen a vas benne, érdemes ilyet venni használtban? -
NoMagix
addikt
-
-
NoMagix
addikt
Segítséget szeretnék kérni! Nem az angollal van a problémám!
Még egy frissítést szeretnék kipróbálni, talán az segít megoldani pár problémát!
Mivel ez a Vonino egy Pipo valójában ezért megnéztem, hogy ott mi írnak:Pipo M8pro szerint ez a menet:
[link]Vonino szerint ez a menet:
1. Charge the tablet at least 30% and turn it OFF (if the tablet doesn't start anymore keep it in charging 1 hour).
2. On your PC open the RKbatch Tool 1.6 and load the ROM image.
3. On your tablet keep the Vol+ key pressed and plug the USB cable into the USB port of the tablet.
4. On your PC will appear new hardware found message and you need to install the drivers which you'll find them into the RKbatch Tool folder (.rar).
5. After a successfully drivers installation the first square of the RKBatch Tool will be GREEN and you can proceed to UPDATE procedure by pressing UPGRADE or RESTORE buttons.
6. When the update made with success the same green square will be PINK.Ha simán bekapcsolva összekötöm a szám.géppel, akkor ez van,
Ha kikapcsolt állapotban benyomom a bekapcs és esc gombot(mivel nincs hangerőgomb), akkor zöld robot nyitott hassal és nincs parancs felirat van, de az RKbatch nem látja a tab-ot, kettő USB van rajta, sem USB sem Host usb-vel
-
NoMagix
addikt
Vonino 2. menet, de az utolsó!
Pénteken megkaptam a cseredarabot, ami már nem recseg ropog mint az előző darab!
Hurrá, 1 pipa!
Szombaton volt az első feltöltés, kb. 2 óra után 98%-on volt az akku, (nem használtam, direkt azt figyeltem, hogyan alakul az aksi fogyasztása) amikor beakartam kapcsolni, nem reagált a nyomógombra, röviden sem és hosszan sem!
15 perc után nyomogattam mindenféle módon a gombokat, (nincs hardveres hangerőgombja, csak egy esc és menü és a power) amikor gondoltam, hogy felrakom töltésre, megnézem mit reagál!
Rögtön akkor sem lehetett bekapcsolni, de két perc után beindult a tab.
Megnéztem az akkut, 98%-on volt, de a kijelzősávban volt egy óriási szakadék, mint amikor csontra lemerült volna a tab, sajnos arról az első esetről nem készítettem képernyőmentést!
Feltöltöttem ismét 100%-ra és csináltam egy gyári visszaállítást, de változás nem állt be!
Ahogy a képeken is láthatjátok, mindig van egy bezuhanás az akkuban, igaz kisebbek mint az első volt!a második kép ma reggel készült, ezen a töltés nélküli időpont sem stimmel, hiszen hajnalban vettem le a töltőről, de itt azt írja, hogy csak 1 óra 28 perce vettem le!
Nagyon sok az ébrenléti idő, pedig a kijelző nincs is bekapcsolva!Véleményetek szerint mi lehet?
Rossz akku vagy szoftver? -
NoMagix
addikt
Sziasztok, érdeklődnék, hogy erről mi a véleményetek, Lenovo ideatab s6000/Smart tab 3, jobb összeállítású vas mint az RK3188 quad mali 400?
-
NoMagix
addikt
válasz
HagaNRG #53917 üzenetére
Ez a kettes, ha jól látom vagy az európai verzióban más a belső?
-
NoMagix
addikt
válasz
HagaNRG #53878 üzenetére
Ajaj, ezt szomorúan olvasom, pedig nagyon tetszenek a Yoga-k!
Látod, én is "hasonló" problémával küzdök csak nem ugyan abban az árszegmensben!
Nehéz döntés, tudom (magamból kiindulva) milyen, amikor nem azt kapja az ember amit várt!Richee11: már a weblap neve sem bizalomkeltő számomra...
512 RAM, itt el is vérzett nálam! -
NoMagix
addikt
válasz
Milka 78 #53855 üzenetére
Emlékszel, említettem, hogy a jobbodali lehúzható gyorskapcsolók (pl. wifi) miért visznek bele a manübe, ahelyett, hogy rögtön kapcsolnának?
Képzeld, arra jöttem rá, ha nem csak rákoppintasz a gombra, hanem rajta tartod az ujjad egy picivel hosszabb ideig, akkor rendesen kapcsolóként üzemel!
Próbáld ki!
Lehet, hogy kérek egy cserét, talán az új jobb lesz, nincs felesleges pénzem erre a mókára! -
NoMagix
addikt
válasz
Milka 78 #53851 üzenetére
Sajnos ez ilyen, először egy újat akartam kérni, de meggondoltam magam, nem vesződök ezzel!
Megfordult a fejemben a Wayteq 8q, de már jobban szeretném és a család is ezt a 10" körüli méretet!
Az a baj, hogy elég sok tab van szerelve ezzel a RK3188-as procival!
Milyen tokot tudtál szerezni hozzá?
Azon is gondolkodtam, hogy a tok segítene "rajtunk", bár a hozzá illő bőr tokok meg nem tetszenek!
Szép és egyedi a formája cserébe nincs hozzá TPU tok!tonyrulez: lehet, hogy csak bennem van a hiba és ezért az árért még minőséget is várok!
az is lehetne, hogy a cserekészülék pedig jobb lenne, nem kötelező az összesnek nyekeregnie! -
NoMagix
addikt
válasz
tonyrulez #53816 üzenetére
Bocsi, de lehet, hogy most én fogom elvenni a kedved!
Ma úgy döntöttem, hogy visszaküldöm a Vonino-t, idegesít a hátlap és kijelző alján a ropogás, a szélein hullámzik a kijelző ha megnyomom, és lett egy érdekes folt a kijelző bal alsó sarkában, az akku igen gyorsan kezdett merülni!
Konkrétan, ma hajnalban/reggel 100%-ról levettem a töltőről, megnéztem az akkuszintet 2 perc 47 másodperce voltam töltő nélkül amikor már 99%-ra lement, majd percenként 1% csökkent a szint úgy, hogy a fényerő minimumon volt + egy screen filter volt bekapcsolva,mert a sötétben kiégette a szemem minimumom is a kijelző!
Sok dolgot lefagyasztottam a droidban, de így is be be szaggatott a tábla, néha a megosztott képernyős programjuk is lefagyasztotta a gépet!
Ennyit erről.
Amúgy nagyon pofás készülék, nálam nagyon stabil volt a wifi, jók a hangszórók és nem mellesleg szemben vannnak az emberrel, de ez kevés a maradáshoz, sajnálom, hogy rosszul indult a "kapcsolatunk"! -
NoMagix
addikt
válasz
-HajTömeg- #53732 üzenetére
Ki bizony, a nyomoroncok!
nastygeek: még annak is rossz!
-
NoMagix
addikt
válasz
-HajTömeg- #53728 üzenetére
A fenét, múlt héten voltam a Pólusban és alig van kirakva valami úgy átalakították!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest