Új hozzászólás Aktív témák

• HagaNRG

őstag

Hali!

Az éjjel vacakoltam pár órát a Yoga10-zel.
    Most nem tudom, mihez kezdjek vele.

Óriási hibái nincsenek, sőt, simán szép és jó gép (a hátlap mondjuk hajlamos "horpadozni", ha az ujjam a közepébe belenyom. Ez mondjuk szrul esik nagyon, de lehet, hogy egy másik példánynál nem fordulna elő.

Cserélnék szivesen, mert valami miatt nem akarok kibékülni a kütyüvel, de igazából azt sem tudom, mire.
    Ha elhozok egy FullHD-s példányt, amellett, hogy nyilvánvalóan szebb lesz a képe, szinte 100%, hogy csak még lassabb lesz. Nem egetverő lassúságról van szó, sőt, lehet, hogy mind ilyen, de engem az is marhára zavar, ha egy-egy pdf magazin épp, hogy egy pillanatra megakad lapozás, vagy nagyítás közben.

Komolyan mondom, már a Nexus7-ben is gondolkodtam, mert jó olcsó, de állítólag a világ legjobb tabletje. (ott viszont félő, hogy a 10"-hez szokott szememnek a 7" hirtelen mobiltelefonnak tűnne. Azon filmezni, olvasgatni, hát nem tudom...)
    Tehát valahogy úgy vagyok az egésszel, hogy igazából nincs is semmi jó alternatíva ebben az árszegmensben. (+40k-s különbözet meg már túlzás lenne...) :W :W

Új hozzászólás Aktív témák