Hirdetés
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
tonyrulez
üzenetére
Bocsi, de lehet, hogy most én fogom elvenni a kedved!

Ma úgy döntöttem, hogy visszaküldöm a Vonino-t, idegesít a hátlap és kijelző alján a ropogás, a szélein hullámzik a kijelző ha megnyomom, és lett egy érdekes folt a kijelző bal alsó sarkában, az akku igen gyorsan kezdett merülni!
Konkrétan, ma hajnalban/reggel 100%-ról levettem a töltőről, megnéztem az akkuszintet 2 perc 47 másodperce voltam töltő nélkül amikor már 99%-ra lement, majd percenként 1% csökkent a szint úgy, hogy a fényerő minimumon volt + egy screen filter volt bekapcsolva,mert a sötétben kiégette a szemem minimumom is a kijelző!
Sok dolgot lefagyasztottam a droidban, de így is be be szaggatott a tábla, néha a megosztott képernyős programjuk is lefagyasztotta a gépet!
Ennyit erről.
Amúgy nagyon pofás készülék, nálam nagyon stabil volt a wifi, jók a hangszórók és nem mellesleg szemben vannnak az emberrel, de ez kevés a maradáshoz, sajnálom, hogy rosszul indult a "kapcsolatunk"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jövedelem
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- 7. Generációs Ipad
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 használt
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX