- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
Milka 78 #53851 üzenetére
Sajnos ez ilyen, először egy újat akartam kérni, de meggondoltam magam, nem vesződök ezzel!
Megfordult a fejemben a Wayteq 8q, de már jobban szeretném és a család is ezt a 10" körüli méretet!
Az a baj, hogy elég sok tab van szerelve ezzel a RK3188-as procival!
Milyen tokot tudtál szerezni hozzá?
Azon is gondolkodtam, hogy a tok segítene "rajtunk", bár a hozzá illő bőr tokok meg nem tetszenek!
Szép és egyedi a formája cserébe nincs hozzá TPU tok!tonyrulez: lehet, hogy csak bennem van a hiba és ezért az árért még minőséget is várok!
az is lehetne, hogy a cserekészülék pedig jobb lenne, nem kötelező az összesnek nyekeregnie!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air - 16 GB
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest