- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blueye #96093 üzenetére
Olcsósodik a 70 mini Ultra:
106 ezer Ft
Ez ugyan nem az official store, viszont EU-s.
Amúgy van Alldocube Amazon.de-n is, ott azért megnyugtatóbb lehet a 2 éves EU-s jótállás. Szerintem ott is várható majd jóárasítás akciók során:
most 320 EUR -
-
smerch
tag
válasz
blueye #95927 üzenetére
Autóval járok mindenhova, én vezetek, szóval, nem valószínű hogy lenne időm nyomkodni. de a mobilitása tetszik. A Poco még hátmerevítőnek is jó lenne egy háti táskában, annyira nagy
Viszont az iplay-t nem használnám ki, mondhatjuk hogy impulzus vásárlás volt.
ha vki akar hogy futtassak vmi tesztet most szóljon.
-
-
válasz
blueye #95820 üzenetére
Mind a kettő jó.
Elég újak, szóval itt még sok tapasztalat nincs velük.
Alldocube iPlay 60 Mini Pro Helio G99 8/128GB 8.4" 1920x1200 6050 mAh LTE 202x126x7.9 mm 310 g
Nagyobb akksi és van 4GAlldocube iPlay 60 Mini Turbo Snapdragon 6 Gen1 8/128GB 8.4" 1920x1200 5500 mAh 202x126x7.9 mm 323 g USB 3.1
Erősebb SoC (kb. 20%-kal), USB 3.1 csatlakozó (videó kimenet) -
Ciccuka
veterán
válasz
blueye #95352 üzenetére
Ez ugyanaz nem?
Xiaomi Poco Pad 256GB grey -
cidalain
veterán
válasz
blueye #95287 üzenetére
Olvasgatni elovasgatják a teszteket magyarul normális oldalon (a rendeljkínait nem tesztoldal, ott marketingduma van, hogy vegyed meg, lehetőleg az ő linkjükön keresztül). Aztán felmész a couponsfromchina oldalra, beírod a keresett terméket, és megkeresed a legjobb akciós kupont. És azt használod. Lehetséges hogy van jobb kupon, mint a magyar nyelvű promóoldalakon.
-
cidalain
veterán
válasz
blueye #94249 üzenetére
Tisztában vagyok a paramétereivel. Azért mert öreg, még nem szar. Candy crushra, böngészőre elég lenne egyébként továbbra is, ha a hardver rendben van. Leírtam hogyan, el lehet dönteni.
A vegyél újat mondjuk tényleg lényegesen egyszerűbb tanács.Ugyanitt a 8-9-10 éves S szériákat egy csokiért átveszem.
-
tybsen
addikt
válasz
blueye #94242 üzenetére
Köszi, igen igen erre gondoltam 😅
2010 környékén csináltam ezt már egyszer egy 7” Samsung Tablettel (rákerestem most a link miatt és megdöbbentő hogy hogy nézett ki nem is emlékeztem hogy ennyire rá durva pereme volt 🫣 annak idején eléggé meglepve nézték az emberek amúgy 😅).
Valahogy úgy vagyok vele, hogy a mostani telefonok igazából nem izgatnak, egyforma mind és semmi izgalom bennük - ez a Tablet elég harciasan néz ki és nagyon különleges a cserélhető akkuval. Nagyon nagy dolgokat nem csinálok csak kicsit attól tartok hogy ne legyen nagyon gyenge. Édesanyámnak van viszont egy A54 Samsung és elvileg ugyanaz belsőleg, mint ez a tablet. Esetleg multisimmel lehetne nálam egy filléres Nokia telefonálni.
Ingress nem játszom már aktívan, amióta új lett a grafika, csak néha-néha, de most valahogy újra előkerült. 🙂 -
tybsen
addikt
válasz
blueye #94200 üzenetére
Sziasztok,
iphone 13 Pro és ipad 2020 11 pro készüléket gondoltam “egybegyúrni” egy galaxy tab active 5 készülék személyében.
Kameraban és hangszóróban, akkuban tudom, hogy visszalépés lenne. De amúgy nagyon tetszene, szertintem átlagos felhasználásra elég lehetne kiváltani telefont és tabletet. (Esetleg ipad Mini 2024 jöhetne szoba ha megjelenik, de szeretnék egy kompakt nagyobb kijelzős készüléket telefon helyett. Galaxy tab a9 forma tetszene, de a kijelző felbontása miatt elvetettem.)
Meg tudja valaki mondani közületek esetleg, Ingress játékra mennyire lehet alkalmas a hardver? Illetve, hogy airpod pro működne vele?
Koszi szépen!
-
-
válasz
blueye #94181 üzenetére
Dehogy fog, sőt! Vért izzadtam mire le tudtam tiltani a telefonomon a rendszerfrissítést. Minden áron frissíteni akart Android 14-re (ami hatalmas visszalépés), nem értett a szép szóból, teljesen az agyamra ment vele és vagy fél napot elvett az életemből ezzel. Nehogy már a fika egye az óvodást, majd én eldöntöm hogy akarok-e frissíteni vagy sem! Egy áldás lesz, ha nem kell még ezzel is szenvednem teljesen feleslegesen.
-
cidalain
veterán
válasz
blueye #92239 üzenetére
belépő Samu tableten nem feltétlen van olyan támogatás mint a csúcs S szérián. Abban sem lennék biztos, hogy az A14-et megkapja majd. évi 1-2 security pacth, meg nem támogatás.
amúgy Samu A9 kijelzője csak 800*1340px, ami elég gyengus. Ugyanakkor létezik belőle 8/256GB-os változat is. stereo speaker, és jack aljzat van!Októberi release, vélhetően nemsokára értelmesebb boltokban is lehet majd kapni gyári garival, mondjuk a Samu árazását ismerve kb 80-ért. Ha lesz a 8GB-os, akkor azt meg inkább 100 körül. Ez így nem éri meg.
-
-
Moszi
csendes tag
válasz
blueye #91342 üzenetére
Még nem. De épp most keresek telefont is, úgyhogy át fogom böngészni.
Inkább az a gond, hogy például nem tudom, hogy egy régebbi exynos procis galaxy tab mennyire életképes erre a célre. Sajnos anno nem egyszer befürödtem az exynossal. Melegedett is és zabálta az aksit. -
ÖregMackó
tag
válasz
blueye #91072 üzenetére
Szia! Nekem még nem jött OTA frissítés... Azért írom, mert a gyári android 12-es-ben sok hiányosságot és hibát találtam, pl. a főképernyőn az információs csík (nem tudom, hogy hívják) amin a dátum és az időjárás hőmérséklet van egyszer szövegesen, máskor meg Google kereső sávnak mutatja magát, de akármelyik állapotában kattintok rá nem a naptárt vagy az időjárást nyitja meg hanem mindíg google keresőként működik, a preferenciákat meg hiába állítgatom rá se bagózik, A 4*4 (plusz egy fix sor) ikon felosztás is elég szegényes és nem lehet feljebb tólni. Az akkumulátor használai statisztika grafikonja sose a legutóbbi teljes feltöltés óta történt akkuhasználatot mutatja, hanem egy nem tudni mikori kezdőponttól induló görbe. A színbeállítás nem működik, semmi sem történik ha bejelölöm, szerencsére elég jól van beállítva a fehér, majdnem hibátlan. Kerestem hozzá és találtam új firmwaret, de flashelni kellene, abban meg nincs gyakorlatom, annyira nem rossz hogy nekiessek. Ráadásul a képernyő alján van két pont ami rendszertelenül fantom érintést produkál és ilyenkor mindenféle érdekesség történik, kereshetem hol jártam mielőtt elkattintja a progjamot-. Összegezve apró de bosszantó hibák ezek, a tablet egyébként tényleg jó, 11-12órás képernyőidők könnyen elérhetők. Kicsit kevés a fényereje a napon, de máshól elég. Az applikációk hibátlanul futnak rajta, a keretprogram meg hát nem annyira lényeges. Jelenleg a 20230324-1540-es firmware van rajta.
-
Arween
senior tag
válasz
blueye #90383 üzenetére
Widevine Level 3as ez mit jelent pontosan? Igazából nem használom napi szinten ,olyan tablet kell ami nem akad normálisan lejatszik egy videót esetleg filmet.Volt egy alldocube iplay 20 pro-m de annak a kijelző érintés érzékenysége nagyon szar volt... Gondolom az 50-es széria azért itt is javult már 🙂
-
NightLord
tag
válasz
blueye #87700 üzenetére
mire?
Google 12L GSI van fenn, ha nyitod a bootloadert, akkor flashelhető (ahogy egyéb GSI-k is).
-
Gerasz
aktív tag
válasz
blueye #42415 üzenetére
Azt mondják a tulajok, hogy nem az, különben én is rárepülnék.
Egyébként (napsütésben is) olvasásra jobb az IPS? Valahol olvastam, hogy a TN-nek nagyobb lehet a fényereje. A nagyobb betekintési szög jelentőségét még nem sikerült felismernem egy szemből nézett eszköz esetén.
-
válasz
blueye #38118 üzenetére
Ha venni akarsz itt is megteheted[n7 refurbished]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest