Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Bizsu1st #87831 üzenetére
"Teljesen smooth a gyári launcher ... " - azzal ritkán szokott gond lenni. Inkább azzal egyszerűek mint a szög (ld. "mellékelt ábra").
"Asszonykámé lett, őt nem zavarja!" - akkor nagyon nincs miről beszélni.
Simple Gallery: már nem rémlik, hogy miért vettem meg a Pro-t. Talán mert nem volt vészes az ára, és mivel betehető a "Family Library"-ba, ezért többen is tudjuk használni.#87834 Somatom
"Azonnal megy fel a Nova és máris otthon vagyok." +1
Az első telefonomon rengeteget ROM-oltam. Akkor szoktam rá, hogy kialakítsak egy megfelelő "környezetet" (launcher, képnéző, fájlkezelő, office, calendar app, értesítési hangok (!), stb.), amit bármilyen (Android-os) eszközre magammal tudok vinni.#87835 Gnor27
Valószínű "frp lock" van rajta. Ennek tudatában nézz szét a neten ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Egy óra, két rendszer
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 (2021) - 256 GB - asztroszürke (159)
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest